- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Bana bişiler oluyor
Uyumak dinlenmek sıvıyı zaten dememe gerek yok.
KEndini de bebek çocuk gibi düşün öğün atlama bebek kucağındayken bile olsa ye.
İNşalllah güzel emer bol sütü olur.
Kimsenin yanında emzirme emen çocuğa çok nazar değer tersine dönüyor çocuklar
İncir uyutmasi içine kuru dut da eklersen hem tatlı isteğini azaltır hemde süt arttırıcı özelliği var
Bol yeşil salata da süt yapar
Ve su içmek en önemlisi
Korede yeni doğan bakım evleri var anneyi lohusa depresyonnundan uzak tutmak bebeğiyle yeni doğan eğitimi desteklemek anneyi biliçlendirmek için otel gibi hemşiresi bakıcısı doktoru olan bir yer şu insanlar için Türkiyeye bu sistemin gelmesi istiyorum ve 40 gün ordan çıkmasınlar
Bennnbu kadar paraya ben iki bilecik alırım
Ortam çok şık Parecan.SSöz-nişan gelmiş bulunmaktayız....her yer bembeyaz güller çiçekler şık evet ama bu kadar paraya ben iki bilecik alırım
Dedikoduları paylaşıcam sizle neler neler aksiyon eksin ihtiras hırs aşk hepsi bu gece
Eki Görüntüle 3418985
Yani demesene gidip baktım hemen meraklı meraklıCamın arasını görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Toz heryere camlara yapışıyor tabi bide yeni silmişsin Camları ayılıp bayiliyoz
2gündür halsizlikten ölüyorum.hic bise yapasim yok.dün dısari çıktık dolasmaya bayılacaktim nerdeyse
Vallahi cuk oldu
Ay annem kaç gündür baş ağrım geçmiyor diyor ondan mı ki
Öyle bi gitmişim ki yeni gelebildimAleykümselam limonsuzum gidebilirsin
Güle güle sağlıkla huzurla kullan canımAldım kuzum aldım
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallahAldım kuzum aldım
İyi günler de kullanAldım kuzum aldım
Çok geçmiş olsunBeni bir baş ağrısı tuttu tansiyonum düştü serildim kaldım yemeği zor yaptım.
Arveles içtim magnezyum içtim ayaklarımı kaldırdım başıma masaj yaptım çok acıyordu saç diplerim şakaklarım.
Ellerim ağrıyor çok yapamadım kızıma yaptırdım birazda.
Başımı tülbentle sıktım bismillah dedim girdim mutfağa bi pilavı yapim yatarım diyodum ama yavaş yavaş açılmaya başladı başım çok şükür
Mutfağı topladım makineyi çalıştırdım.
Yemek yendi.
2 Kalıp kek yaptım tahinli cevizli kızım da yardım etti.
Şimdi çay hazır kek hazır makineyi boşaltıyorum çıkan ıvır zıvırı koyacağım bitecek inşallah.
Allah şifanı versin canım benimBeni bir baş ağrısı tuttu tansiyonum düştü serildim kaldım yemeği zor yaptım.
Arveles içtim magnezyum içtim ayaklarımı kaldırdım başıma masaj yaptım çok acıyordu saç diplerim şakaklarım.
Ellerim ağrıyor çok yapamadım kızıma yaptırdım birazda.
Başımı tülbentle sıktım bismillah dedim girdim mutfağa bi pilavı yapim yatarım diyodum ama yavaş yavaş açılmaya başladı başım çok şükür
Mutfağı topladım makineyi çalıştırdım.
Yemek yendi.
2 Kalıp kek yaptım tahinli cevizli kızım da yardım etti.
Şimdi çay hazır kek hazır makineyi boşaltıyorum çıkan ıvır zıvırı koyacağım bitecek inşallah.