Parmak kaktüsün üstü de dolu tomurcuk hele burda 7 çiçek aynı yerde açacakMuhteşem ya rabbimin verdiğine bakın
Demesen dikkat etmemiştimCamın arasını görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Böyle şeylere dikkat et artık eskiden millet eltisine gidip beyaz yumak yuvarlıyormuş kanepe altınaDemesen dikkat etmemiştim
Böyle yazdığında fark ediyorum ancak. yalnız değilsin benimde aynıCamın arasını görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Eltimin evi kirli olsa ne temiz olsa banane ben kendime bakarımBöyle şeylere dikkat et artık eskiden millet eltisine gidip beyaz yumak yuvarlıyormuş kanepe altına
Olmazz bebeyiimmmTinnoş bu sarı şeyi evde yapamam mı ya pipetle içsem ille damardan mı verilmeli yani
Yarın bir gün ben de yapayım işte ama sabah piknikteyim şu ....me bakmadanEvi toparladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım
Camları sildim
Balkon camlarına girmedim yarın birgün yaparım oraları
Çamaşır katladım
Magnezyum atim suya hemen o eşine yaptığından canım çekti haOlmazz bebeyiimmmama şu d vit c vit çinko gıda takviyeleri alabilirsin. depolarımız boşalıyor
Birde ben magnezyum suda eritilen onu kullanıyorum
Geçen eşime bir atom taktım.Adam eskisinden daha iyim dediiçine vitaminler mide koruyucu kas spazm giderice vs koydum.Evde sağlık gelince 600 tl takılıyor ben indirim yaptım yabancı değildi 599 tl
Yani böyle insanlar varken bu kadar minnoşluk fazla demek istedimEltimin evi kirli olsa ne temiz olsa banane ben kendime bakarım
Böyle şeylere dikkat et artık eskiden millet eltisine gidip beyaz yumak yuvarlıyormuş kanepe altına
Cuma cumartesi yaparsınYarın bir gün ben de yapayım işte ama sabah piknikteyim şu ....me bakmadan
Sen de o gün mü yapıcan?Cuma cumartesi yaparsın
Kusur arayan bulur mantığıyla devam edeyim benYani böyle insanlar varken bu kadar minnoşluk fazla demek istedim
Beraber yapalımSen de o gün mü yapıcan?
Kusur arayan bulur mantığıyla devam edeyim ben
İki edebiyat yapıyım didim güldürmeDerviş günündesin bugün mübarek