Yolaaa çiçeğimmm o zaman bir spor şeysiMisyonumu tamamladımm pamuğummmm
Yolaaa çiçeğimmm o zaman bir spor şeysişöyle sıralı dizilmiş vaziyet alalım
Aklınıza güzel şeyler getirin güzel olsun Rabbim yeterki sağlık versin emaliyatıda varsın uzun olsun yeterki sonu sağlık olsunGeç olsun da güç olmasın sağlıkla çıksın. Annesi bi açtı telefonu ay sesi çok kötü o kadar korktum ki bişey oldu diye. Allahım sevdiklerine bağışlasın
Aynen arkadaşım da dediydi aynısını bana vermedi amaBakkal ürünü gibi herkese ondan veriyorlardı aslında bdjdjd
Su şişesinde yuvarlanmak geldi aklımayapcam kız 15 dk olduğu için. Napcagima karar veriyim
Gecen ki tavsiyenden dolayi bu hafta 1buçuk kilo vermişimAramızda bazıları diyet yapıyor tarçınlı sütte kanıtı olsun
Şimdi aradım çıkmış. Şükür iyi geçmiş. Kendini uyutuyorlarmış. Annesinin sesi o kadar güzel geliyordu ki önceki aradığımda çok perişan haldeydiAklınıza güzel şeyler getirin güzel olsun Rabbim yeterki sağlık versin emaliyatıda varsın uzun olsun yeterki sonu sağlık olsun
tavsiyesi mi, kim ne verdi, ne kaçırdım benGecen ki tavsiyenden dolayi bu hafta 1buçuk kilo vermişim
Bende işte diyetisyenle 1 haftada 1.5 kilo aldımtavsiyesi mi, kim ne verdi, ne kaçırdım ben
Bir hafta da 1.5 kilo mu çok iyi deren MaaşaAllah
Bende işte diyetisyenle 1 haftada 1.5 kilo aldım
Iyi değilmi bende onu soracaktim.tavsiyesi mi, kim ne verdi, ne kaçırdım ben
Bir hafta da 1.5 kilo mu çok iyi deren MaaşaAllah
Sen ramazanda vermistinBende işte diyetisyenle 1 haftada 1.5 kilo aldım