Evet yaaa cuma gittim almışım 700 gr ı ödem dediKız bu hafta mı aaa
Evet ya sevdiğim şeyleri yemezsem çok mutsuz oluyorum.hic devam edemiyorumBende bu hafta veremezsem öyle yapcam kendim. Çünkü kasınca bana geliyorlar daha çok acıkıyorum yemek istiyorum
Şişe üstünde de yuvarlanma haniiKiloma kilo eklenecek yoksa
doktorun verdiği listeyi yemeklerden sonra uygulamis
Bu topuk dikenine iyi geliyormuş aradan bi bilgi geçeyim
Bide evde dursam yine listeye uymaya çalışcam da sürekli köye anneme bi yerlere gidince tutamıyorum orda kendiniEvet ya sevdiğim şeyleri yemezsem çok mutsuz oluyorum.hic devam edemiyorum
Biliyorum benim de vardı çok yaptımBu topuk dikenine iyi geliyormuş aradan bi bilgi geçeyim
Benim adım çıkmışBide evde dursam
Bende annemlere gidince hiç duramiyorumBide evde dursam yine listeye uymaya çalışcam da sürekli köye anneme bi yerlere gidince tutamıyorum orda kendiniyemeyi seviyoruz tabi
Eyyle hiç utanmirdin dimi5 gidiyorsam 2 sini yazıyorum ben
Damacana gsjsksskŞişe üstünde de yuvarlanma hanii
Bende instgramda bir fenomen evlenmiş onun evden çıkışına ağlıyorumm ay bunu yazarkende ağlıyorum
ALLAH rahatlık versin ikinize de canım iyi uykularMutfak toplu
Bebeğim bugün hiç durmadı ne olduysa
Sürekli emmek istedi, uykuya dalamadı, daldı kısa kısa uyudu
Gün içinde süpür sil banyo temizledim yemek yaptım,yatsı namazı kılayım bebek uyuyor olursa bende uyuyacağım hemen
Dün bende birine ağladım aynı kişi mi acaba duygusu çok geçti bana daBende instgramda bir fenomen evlenmiş onun evden çıkışına ağlıyorumm ay bunu yazarkende ağlıyorum
EvetYarın tatil günün güzel şeyler düşünsene tinnoşum
Haklısın lüle saçlımmmYarın tatil günün güzel şeyler düşünsene tinnoşum
Soda şişesi ile yapılan iyi geliyorBu topuk dikenine iyi geliyormuş aradan bi bilgi geçeyim