- 8 Aralık 2011
- 44.124
- 154.254
Rabbim yar ve yardımcısı olsun kuzumArkadaşım beyin ameliyatına girdi dua istedim kızlardan efserikom
Güzel sağlıklı haberler alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yar ve yardımcısı olsun kuzumArkadaşım beyin ameliyatına girdi dua istedim kızlardan efserikom
Amin efseriko inşallahRabbim yar ve yardımcısı olsun kuzum
Güzel sağlıklı haberler alın
Normal kuzum eltimdeBilmiyorum ki yaa. Annesiyle konuştum bişey dememişler şu kadar sürede biter falan diye. Beyninin çeyreğinde vardı tümör fazlaydı ondan mı bilemiyorum
Geç olsun da güç olmasın sağlıkla çıksın. Annesi bi açtı telefonu ay sesi çok kötü o kadar korktum ki bişey oldu diye. Allahım sevdiklerine bağışlasınNormal kuzum eltimde
Tümor vardı 1 gün kaldı
Onunkine mandalina bezetmesi yapmışlardı
Yok ya zayıflama ilacı değil insülin içinAdi ne senin ilacın. Bi tanesi baya zayıflatıyormuş benimki ondan değil
Aslanlar gibi yapsaydınBu arada bdv ye günlük en az 10 yorum yapan ben o Konuya yorum yapmamışım
Heh işte oooo bazısı zayıflatıyormuş. Benim ki matofin öyle bir şeyini görmedim diaformin varmış baya zayıflatıyormuş cır cır ediyormuşYok ya zayıflama ilacı değil insülin için
Annem epey dalga geçmiştik Allah affetsinHeh işte oooo bazısı zayıflatıyormuş. Benim ki matofin öyle bir şeyini görmedim diaformin varmış baya zayıflatıyormuş cır cır ediyormuş
Yaaaa ablam diyor ki doktora sor bundan al zayıflarsınAnnem epey dalga geçmiştik Allah affetsin
Heh işte oooo bazısı zayıflatıyormuş. Benim ki matofin öyle bir şeyini görmedim diaformin varmış baya zayıflatıyormuş cır cır ediyormuş
Bakkal ürünü gibi herkese ondan veriyorlardı aslında bdjdjdYaaaa ablam diyor ki doktora sor bundan al zayıflarsın
Benim azeri bir kaç arkadaşım vardı
Bir kaç yazıda z yerine х yaparlardı ondan şey ettim
Mutfak toplu
Çay içiyorum
Bu akşam 15 dk spor yapıyoruz. oklava, ip, top,su şişesi neyiniz varsa hazır edin
Hiç bir şeyi olmayan, oturduğu yerde de olsa, el kol sallasın hareket olsun boş durmak yooookkkk
Su şişesinde yuvarlanmak geldi aklıma yapcam kız 15 dk olduğu için. Napcagima karar veriyimMutfak toplu
Çay içiyorum
Bu akşam 15 dk spor yapıyoruz. oklava, ip, top,su şişesi neyiniz varsa hazır edin
Hiç bir şeyi olmayan, oturduğu yerde de olsa, el kol sallasın hareket olsun boş durmak yooookkkk
Gel gel bekliyorumÇay aldım yeni namaz kılıdıktan sonra inş gelicem ben de
oklavaaaaSu şişesinde yuvarlanmak geldi aklıma yapcam kız 15 dk olduğu için. Napcagima karar veriyim
Ayak seslerin geliyor çiçeğimmmNiyet ettim 6 sayfa okumaya
Misyonumu tamamladımm pamuğummmmAyak seslerin geliyor çiçeğimmm