- 2 Ağustos 2013
- 34.205
- 101.997
Aynen 4.5 verdim. 1.5 aldımSen ramazanda vermistin
İyi iyi devam et bırakmaIyi değilmi bende onu soracaktim.
Bonus iste kilo alma artarsa vermen zor olur gibisinden biseler yazmıştı sağolsun. Banada heves geldi. Insallah devam ederim
Ben çok kasmadan yapıyorum. Sevdiğim seyleri ama az yiyorum.aksam yemeginden sonra nescafe iciyorum bi bardak.onun haricinde hic bise ağzıma koymuyorumAynen 4.5 verdim. 1.5 aldımbu hafta sıktı baya ama çok zorlanıyorum arada kaçamak oluyor valla
Daha iyi olsun inşallahŞimdi aradım çıkmış. Şükür iyi geçmiş. Kendini uyutuyorlarmış. Annesinin sesi o kadar güzel geliyordu ki önceki aradığımda çok perişan haldeydi
Evet kilomuz ve boyumuz aynıİyi iyi devam et bırakmaseninle aynı kilodayız (69) biz yanlış hatırlamıyorsam. 35 yaş sonrası kilo vermek çok zor gerçekten
Maşallah canım sevindim sizin zaten çok yok hemen önünü kesin yerleşmedenGecen ki tavsiyenden dolayi bu hafta 1buçuk kilo vermişim
Kız bu hafta mı aaaBende işte diyetisyenle 1 haftada 1.5 kilo aldım
Sagol canim benim sayendeMaşallah canım sevindim sizin zaten çok yok hemen önünü kesin yerleşmeden
Aynen 4.5 verdim. 1.5 aldımbu hafta sıktı baya ama çok zorlanıyorum arada kaçamak oluyor valla
Bak sayende dedin bi hoş oldumSagol canim benim sayende
Insallah
Şimdi aradım çıkmış. Şükür iyi geçmiş. Kendini uyutuyorlarmış. Annesinin sesi o kadar güzel geliyordu ki önceki aradığımda çok perişan haldeydi
Kiloma kilo eklenecek yoksa
doktorun verdiği listeyi yemeklerden sonra uygulamisnasıl oldu bu iş böyle
Rabbim sakinlik versin inşallah huzurla uyusunMutfak toplu
Bebeğim bugün hiç durmadı ne olduysa
Sürekli emmek istedi, uykuya dalamadı, daldı kısa kısa uyudu
Gün içinde süpür sil banyo temizledim yemek yaptım,yatsı namazı kılayım bebek uyuyor olursa bende uyuyacağım hemen
Oturarak ama dimi
Oturarak ama dimi
Su şişesi diye bisey kalmaz kalkarsam. 5 lt yuvarliyimhdjjdkUsul öyle zaten ayakta duraman
Bende bu hafta veremezsem öyle yapcam kendim. Çünkü kasınca bana geliyorlar daha çok acıkıyorum yemek istiyorumBen çok kasmadan yapıyorum. Sevdiğim seyleri ama az yiyorum.aksam yemeginden sonra nescafe iciyorum bi bardak.onun haricinde hic bise ağzıma koymuyorum