HejaR12 hejarimm çiçeği burnunda annemiz, dua topiklerinde birlikteyiz, bu topiğe de seni bekleriz düzen, tertip, sohbet, muhabbet ne ararsan var
Geçmiş olsunTesekkurlerroglan hastaydi, gece 1 gibi eve geldik, sonra da bi uyumusum
Hoşgeldiniz hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyütün bebeğiniziCanım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
Bir çoğunuza aşinayım dua gruplarından
40 günlük minik bir oğlum oldu, 2 de önceden vardı 3 oğlum oldu,zorlu bir hamilelik geçirdim çok şükür ki sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, eğer kabul edersenizde bu sayfada da yer alırım
HoşgeldinnnnCanım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
40 günlük minik bir oğlum oldu, 2 de önceden vardı 3 oğlum oldu,zorlu bir hamilelik geçirdim çok şükür ki sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, eğer kabul edersenizde bu sayfada da yer alırım
Hoş geldin. Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün inşallahCanım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
Tam tanimasamda dua gruplarından aşinalik bile isindiriyor insanı. Hosgeldin sağlıkla huzurla büyüt bebeğiniCanım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
Ben de hep görüyorum seni hoş geldinCanım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
Dikilmiyecek gibi mi pareBenim salon tülüm yırtıldı
Balkonu çıkmıştım ceryan yaptı tül kapı arasında kaldı
Ve yırtıldı
Geçmiş olsun canımTesekkurlerroglan hastaydi, gece 1 gibi eve geldik, sonra da bi uyumusum
Dikilmiyecek gibi mi pare
Eline sağlık bayıldım çok güzel olmuş
Desenli yerlerden Ekleme yap o zaman göze batmaz ama dikeceğin yer daha fazla olur makine varmıy dı
Sık desenli değil serpme desenleri varDesenli yerlerden Ekleme yap o zaman göze batmaz
Merhaba hoşgeldinCanım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
Makine yoksa zor olur kolay gelsinSık desenli değil serpme desenleri var
Offf valla nanecim