- 13 Ağustos 2022
- 6.215
- 25.499
Şaheser mübarek
HoşgeldinizCanım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
Bir çoğunuza aşinayım dua gruplarından
40 günlük minik bir oğlum oldu, 2 de önceden vardı 3 oğlum oldu,zorlu bir hamilelik geçirdim çok şükür ki sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, eğer kabul edersenizde bu sayfada da yer alırım
Pare perdeciye götürsen komple orayı boydan kesip diker daha düzgün durur yenisi gelene kadarDesenli yerlerden Ekleme yap o zaman göze batmaz ama dikeceğin yer daha fazla olur makine varmıy dı
Diş masrafı tül masrafı derken baya gidecek gibi pareBende. Bugün yaptığımı yazayım
Daha yeni olan salon tülünü yırttım
Gelsin çarşı pazar tül bakmalar
Hahhahhahagüleyim bari
Aynen o Desenli bölümden ekliyorlar hiç belli olmuyorPare perdeciye götürsen komple orayı boydan kesip diker daha düzgün durur yenisi gelene kadar
Hejarim hoşgeldin canım benim ❤Canım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
40 günlük minik bir oğlum oldu, 2 de önceden vardı 3 oğlum oldu,zorlu bir hamilelik geçirdim çok şükür ki sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, eğer kabul edersenizde bu sayfada da yer alırım
amin gönül çok sağolAbla çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Arefe günü de ben var sanıyorum tatlıyı geç saate bıraktım
Bi baktım kabartma tozu sandıklarım vanilya çıktı
Ölem ben ölem benDiş masrafı tül masrafı derken baya gidecek gibi pare
Pare perdeciye götürsen komple orayı boydan kesip diker daha düzgün durur yenisi gelene kadar
süper görünüyo ellerine sağlık
Iyi ki babam var
Kocam olsa boşar beni
Hahahah
Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahCanım kadınlarpenyezim bu sayfayı hep takip ettim yazdıklarınızı okudum, motive oldum, ancak penyezime yakalanmışım sağolsun beni davet etti
dOgru demişler ömrünü bitiren yegane şey galibaİyi bir şey olsa adına gonca derlerdi der eskiler
penyez sen izmitin neresinde oturuyodun güzelmi oralar bizde gebze yada kandıra taraflarından küçük bi bahçe gibi bi yer bakıcaz inşallahYarın çalışmıyorum evde nereye girsem diye düşünüyorumsalon camları silinmesi lazım ama hava kapalı iki gündür ara ara yağmur yağıyor.
herkes dolap düzenlemesi yapmış. bende bi el atsam iyi olur aslında