Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nutkum tutuldu o kadar harika görünüyor
Tesekkurlerr oglan hastaydi, gece 1 gibi eve geldik, sonra da bi uyumusumGeçmiş olsun neyin var?
Oyy teşekkür ederim, özendim biraz canımNutkum tutuldu o kadar harika görünüyor
Abla çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunhayırlı cumalar, kızlar
bu sabah bi kaza atlattım, servise geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüyordum. hergünde kaldırımdan yürürüm.
arabanın biri kaldırımın kenarında durmuş içinden adamlar inniyodu kaldırımdaydılar bende yol tarafından geçiyim dedim
geç kalmıyım diye aynı arabadan biride kapıyı hızla bi açtı bana çarptı ben yere düştüm. bi taneside gülüyo ben kalktım sinirlerim bozuldu çokmu komik ne gülüyosun dedim Allah tan yoldan araba geçmedi o an hemde cadde üstüm biraz ıslandı verilmiş sadakam varmış
Arefe günü de ben var sanıyorum tatlıyı geç saate bıraktımSabah sabah naptım öyle ya hahahahaga
Bina grubuna biri yazdı hanımlar çocuklar uyuyor çıkamıyorum kabartma tozu olan var mı diye hemen anında atladım ben de var diye gelip alayım dedi kadın.
Bi baktım yok kabartma tozu
Ay ay ay maşallah ellerine sağlık şahane birsey olmuş yaa
Buna sadece biraz özendim diyip geçemezsinOyy teşekkür ederim, özendim biraz canım
Allah şifa versin inşAllah çabuk iyileşirTesekkurlerr oglan hastaydi, gece 1 gibi eve geldik, sonra da bi uyumusum
Çok geçmiş olsun yavruna Allah şifa versinSelam kızlarr...
Dun yatsı acildeydik, aksam bulasiklarini yikayamadan gittik. Sabah bulasik makinesinu yerlestirdim, aksamdan kalan yerleri toparladim. Sildim supurdum.
Simdi cay iciyorum.
Birazdan oglus ogle uykusuna yatarsa kek kurabiye falan yapmayi dusunuyorum.
Kolay ve guzel kurabiye tarifi olan var mii
Çok geçmiş olsun yavruna Allah şifa versin
Kurabiye tarifi ben dün sivi yagli bi tarif denedim güzel oldu 2. Yapışım
Kurabiyeler de pek iyi değilim ama bu tuttu güzel
Sağol canımAy ay ay maşallah ellerine sağlık şahane birsey olmuş yaa
Buna sadece biraz özendim diyip geçemezsin
Allahım kokusu geldi bayılırım kurabiyesine turtasına yaaa
Geçmiş olsun yavruyaTesekkurlerr oglan hastaydi, gece 1 gibi eve geldik, sonra da bi uyumusum
Bunu deneyeyim inşallah hamur isinde hic becerikli degilim
Ooo bonus senden geçmiş bak bunları hep planlaman lazımdıAl şimdi de makine bitmiş ötüyor banyonun kapısını tam kapamamışım
Benimkiler bebeyken bu öten makinem yoktu. Hey gidi hangi parke çatırdıyor bilir basmazdımOoo bonus senden geçmiş bak bunları hep planlaman lazımdı
EN az malzemeli kurabiye tariflerinden birisi de bu. İyi izleyip yaparsan tam tutuyor dk sına kadar.