Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun papatyam birşeyin yok dimi ağrı sızı.hayırlı cumalar, kızlar
bu sabah bi kaza atlattım, servise geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüyordum. hergünde kaldırımdan yürürüm.
arabanın biri kaldırımın kenarında durmuş içinden adamlar inniyodu kaldırımdaydılar bende yol tarafından geçiyim dedim
geç kalmıyım diye aynı arabadan biride kapıyı hızla bi açtı bana çarptı ben yere düştüm. bi taneside gülüyo ben kalktım sinirlerim bozuldu çokmu komik ne gülüyosun dedim Allah tan yoldan araba geçmedi o an hemde cadde üstüm biraz ıslandı verilmiş sadakam varmış
İnsanlar ne hale geldi yarabbim.hayırlı cumalar, kızlar
bu sabah bi kaza atlattım, servise geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüyordum. hergünde kaldırımdan yürürüm.
arabanın biri kaldırımın kenarında durmuş içinden adamlar inniyodu kaldırımdaydılar bende yol tarafından geçiyim dedim
geç kalmıyım diye aynı arabadan biride kapıyı hızla bi açtı bana çarptı ben yere düştüm. bi taneside gülüyo ben kalktım sinirlerim bozuldu çokmu komik ne gülüyosun dedim Allah tan yoldan araba geçmedi o an hemde cadde üstüm biraz ıslandı verilmiş sadakam varmış
Geçmiş olsun papatyam bulaşık pis insanlar Allah bildiği gibi yapsınhayırlı cumalar, kızlar
geçmiş olsun canım Allah korusun hepimiziSüresi uzun devam etti korktuk ben en üst kattayim daha da hissediliyor ama iyiyiz yağmur yağıyor dışarı çıktık ama evdeyiz simdi
benim damatımda diş hekimi ona sorayım bakalım kaça yapıyolar implantıCanım Hayalcim kırık olan iki disi devlette yaptırdım 6 ay olmadan kırıldı...yani iki disim düzgün olmadığı için çekilecek bende diğer iki kanalda aynı olur mu korkusu oldu baya uzattım ağrılar oldukça haplar içtim iki senedir böyle geçti artık ağrı olunca dayanamıyorum...devlete gittim dedi ki bütün dişlerini 1,5 senede anca yapılır...implant sonrası 3 4 aylık bekleme olucakmış tek tek yapıcaklar kanal tedavi için 2 ay sonrasına atıyorlar üniversite hastanesi böyle ağız dis sağlığı da aynen öyle yani ben 1 seneden fazla bu sıkıntıları çekicem..istedim ki özelde olsun bitsin yeter artık çok çektim...bu seferde fiyatlar akla zarar .. devlet olsa yada özel iyi doktora denk gelmek lazim ...ya patan yanacak özelde ya 1 senen devlette ...doktor iyi olsunda derdim o kaç dr araştırdım sıkıldım artık valla olsun bitsin ...
Günaydın hanımlar
Ev havalandırdım
Ortalık topladım
Bulaşık mak boşalttım
Oğlan kinetik kumla oynamaya başladı, bunun sonu süpürge ile biter.
Kahvaltı birazdan.
Haber izleme zamanım
sağol canım, düşündükçe sinirlerim bozuluyo dikkatsiz biri yüzünden ölebilirdimGeçmiş olsun papatyam bulaşık pis insanlar Allah bildiği gibi yapsın
oyyy oynayıp koklaşın keyifli vakitlerBugün evden çıkmıyorum bebito yiğenimi bırakıcak annesi.
oyyy oynayıp koklaşın keyifli vakitler
ay papatyam cok gecmis olsun. Insanlara sasirmamak lazim iyisne az rastalniyor artikhayırlı cumalar, kızlar
Bide kendimi zorladım ki yemeyeLoraya bak bi çikilataya tav oldu
Ben sabah ne okudum dişin de sıkıntı yokmuydu himmm çikolata yiyeyim de geçsin mi dedinUykum vardı uyucaktim ama çikolata yedim deli danalar gibi koşasım var degerlendireyim hemen
Bide kendimi zorladım ki yemeye
Aaaa ne güzel denk geldi sor ablacığım teşekkür ederimbenim damatımda diş hekimi ona sorayım bakalım kaça yapıyolar implantı