- 27 Mart 2019
- 29.015
- 103.649
Alla alla ne oldu ki birden öyle sirkeyle gargara yap loracimEvet var dis ipi.Dişime değmiyor ki canım üst dudağımın altı gibi diş etinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alla alla ne oldu ki birden öyle sirkeyle gargara yap loracimEvet var dis ipi.Dişime değmiyor ki canım üst dudağımın altı gibi diş etinde.
Çok ince güzel düşünmüşsün canım eline sağlıkChocolita durumum ahan beyle
An itibariyle bugünlük bittim
Oglumu da uyuttum az evvel
A101 den saklama kaplari aldım
Kurabiye yaptım ama dörde bölünce biraz az gibi oldu bende aldığım hediye kahveleri strecledim altına koydum üzerine kurabileri dizdim
Yarın da paket alıp paketlicem inşallah
Sevdiklerime ufak hediyeler
Kahveyi alta koymam saçma mı olmuş
Nasıl yani siz Bonus lamı buluştunuz ❤Evet sen boyluydun maşallah. Ben utaninca nereye bakacagimi şaşırıyorum. Dedim şimdi konuşurken sağ gözüne mi bakmalı sol gözüne mi. Yoksa ikisi arasında mekik mi dokumali. Alnının catina odaklan konuyu kapat. Bu arada konuşmaya nasıl odaklanmali. Falan filan derken doğal akışa gectik şükür
Bir anlık diş etimden bisey çıktı ya fircaladim az önce hicbisey yoktu o kadar büyük anlık nasıl oldu dudağımın iç tarafına değiyor zonkluyorda. Nasıl geçer ki tövbe estağfurullah
Chocolita durumum ahan beyle
An itibariyle bugünlük bittim
Oglumu da uyuttum az evvel
A101 den saklama kaplari aldım
Kurabiye yaptım ama dörde bölünce biraz az gibi oldu bende aldığım hediye kahveleri strecledim altına koydum üzerine kurabileri dizdim
Yarın da paket alıp paketlicem inşallah
Sevdiklerime ufak hediyeler
Kahveyi alta koymam saçma mı olmuş
Çok teşekkür ederimmmÇok ince güzel düşünmüşsün canım eline sağlık
Bende cımbızla tut çek diyorum bir şey girdi sanıyorum ya sanki girse çekip alamicak kızStresten olmuş olabilir mi aft gibi mi?
İşte strecledim öyle koydum temiz olsun diyeSaçma değil de o ürün paketlerinin dışına gıda değmesi temiz olmuyor.
Paketler temiz değil çünkü yere düşebiliyor falan yoksa düşüncen çok hoş
İşte strecledim öyle koydum temiz olsun diye
Streçi görmediğime şaşırdımNoldu yine olmaz mı kahve paketinin dışına strec sardım kurabiler değmesin diye
Neden şaşırdın bak bi tedirgin oldum
Bonus bak beyle
Canim korkma Rabbim korusun hepimiziÇok korkuyorum deprem olacak diye nasıl uyuycam bilmiyorum
Hayalcim Allaha emanetsiniz gece belki burda olur bilemeyiz ki bismillahillezi duasını oku yatmadanÇok korkuyorum deprem olacak diye nasıl uyuycam bilmiyorum
Tam olarak ne okuyum gönül kaç kez yazsana açıkçaCanim korkma Rabbim korusun hepimizi
7 kere hasbiyallahu ayeti var onu okudun mu Allahin izni ile emin olursun ve bismillahillezi duası hadisi serifle sabit
Yok yok senin düşündüğün aklıma geldiBen onu görmedim ki öyle dümdük koydun sandım
Streçi görmediğime şaşırdım
Evet her an olabilir her şey her yerde ama işte kalbim ağzımda suan korkudanHayalcim Allaha emanetsiniz gece belki burda olur bilemeyiz ki bismillahillezi duasını oku yatmadan
Tamam ben sana fotolu gonderiyim rahat okursunTam olarak ne okuyum gönül kaç kez yazsana açıkça