Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulan hahahaha sonunu niye böyle hayal ettin çok büyük bişey yoksa misafirin yanında ben de iş yapmam hele ona hiç yaptırmam en fazla bulduğunuz gibi bırakın mesajı veririm.
Ki bulacağın yer süpürülmemiş bir ev iseee bence eline yapışmaz
Şimdi düzen topiğinde tanıştık madem, bir araya gelince bi ev süpürsek elimize yapışmaz diye düşündüm.
Süpürmeden gitmek istemem ısrar ederim, sen de kırmazsın izin verirsin bence.
Elin değmişken bi de siliver falan da dersin, onu da bekledim şuan
MaaşaAllah gir gir düzenli okuma iyidir bonusum Bizim liste 46 kişi şuan daha liste kapanmadıBütün dua gruplarına girdim gelsin akşam stresleri Aktif Lora
sağol canım , evet ben normalde yoldan gitmem kaldırımdaydılar aynı arbadan inenler bende diğer taraftan geçeyim dedim.kapıyı hızlıcana açtılar küt diye bana çarptıAy Allah esirgesin öyle düşünme artık abla.
Ama gerçekten bu çok tehlikeli bir hareket. İnsanın o an aklına gelmez ama kapıyı şak diye açıverir içerden biri.
Dikkat etmek lazım.
Verilmiş sadakan yetişmiştir.
Sen yine ver, gelmiş geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun
Ne karaktersiz insanlar var Allahım uzak etsin bizden
sağolun kızlar Allah razı olsun sonradan düşünüce çok kötü oldumÇok geçmiş olsun abla Allah korusun ya deme öyle şeyler
Allah korudu bonusum yoksa biz aciz kulların elinden ne gelirki şimdi hemen gazzeye göndericemAy o nasıl laf ya Allah korusun seni onlara onları sana bağışlasın sıcağına anlamazsın geçer bikaç güne.
Sadaka ver papatyam
Şunu denetemezler bana ama nasıl merak ediyorum
BurdayımEfser Gelsene sen nerdesin he nerdesin
HayırBurdayım