Düzenli Evimiz & Hayatımız

20240419_083816.jpg

hayırlı cumalar, kızlar

bu sabah bi kaza atlattım, servise geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüyordum. hergünde kaldırımdan yürürüm.
arabanın biri kaldırımın kenarında durmuş içinden adamlar inniyodu kaldırımdaydılar bende yol tarafından geçiyim dedim
geç kalmıyım diye aynı arabadan biride kapıyı hızla bi açtı bana çarptı ben yere düştüm. bi taneside gülüyo ben kalktım sinirlerim bozuldu çokmu komik ne gülüyosun dedim Allah tan yoldan araba geçmedi o an hemde cadde üstüm biraz ıslandı verilmiş sadakam varmış :KK43:
Geçmiş olsun abla. İnsanlar artık saygısız

Çok geçmiş olsun papatyam birşeyin yok dimi ağrı sızı.
insanlar garip bir hal aldı :KK43:
sağol canım , dirseklerim ve sol bacağımın kalçaya yakın tarafı acıyo yere çarptım ya düşündükçe korktum araba geçseydi o an Allah korudu bugün sadaka vermem lazım :KK43: saniyeler içinde oldu anlayamadım bile kaza böyle demekki

dirseklerim ve sol bacağımda biraz var sonradan düşündümde Allah korusun ölseydim çocuklarıma ve torunuma doymadan
:KK43: :KK43:
Ay Allah esirgesin öyle düşünme artık abla.
Ama gerçekten bu çok tehlikeli bir hareket. İnsanın o an aklına gelmez ama kapıyı şak diye açıverir içerden biri.
Dikkat etmek lazım.
Verilmiş sadakan yetişmiştir.
Sen yine ver, gelmiş geçmiş olsun.

hayırlı cumalar, kızlar

bu sabah bi kaza atlattım, servise geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüyordum. hergünde kaldırımdan yürürüm.
arabanın biri kaldırımın kenarında durmuş içinden adamlar inniyodu kaldırımdaydılar bende yol tarafından geçiyim dedim
geç kalmıyım diye aynı arabadan biride kapıyı hızla bi açtı bana çarptı ben yere düştüm. bi taneside gülüyo ben kalktım sinirlerim bozuldu çokmu komik ne gülüyosun dedim Allah tan yoldan araba geçmedi o an hemde cadde üstüm biraz ıslandı verilmiş sadakam varmış :KK43:
Çok geçmiş olsun
Ne karaktersiz insanlar var Allahım uzak etsin bizden 🤲

He valla ne güzel olurdu, orda oynar döker saçardı.
Sonra bana süpür derdin 😃
Ulan hahahaha sonunu niye böyle hayal ettin çok büyük bişey yoksa misafirin yanında ben de iş yapmam hele ona hiç yaptırmam en fazla bulduğunuz gibi bırakın mesajı veririm.

Ki bulacağın yer süpürülmemiş bir ev iseee bence eline yapışmaz :KK45:

X