Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun abla. İnsanlar artık saygısızhayırlı cumalar, kızlar
bu sabah bi kaza atlattım, servise geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüyordum. hergünde kaldırımdan yürürüm.
arabanın biri kaldırımın kenarında durmuş içinden adamlar inniyodu kaldırımdaydılar bende yol tarafından geçiyim dedim
geç kalmıyım diye aynı arabadan biride kapıyı hızla bi açtı bana çarptı ben yere düştüm. bi taneside gülüyo ben kalktım sinirlerim bozuldu çokmu komik ne gülüyosun dedim Allah tan yoldan araba geçmedi o an hemde cadde üstüm biraz ıslandı verilmiş sadakam varmış
sağol canım , dirseklerim ve sol bacağımın kalçaya yakın tarafı acıyo yere çarptım ya düşündükçe korktum araba geçseydi o an Allah korudu bugün sadaka vermem lazım saniyeler içinde oldu anlayamadım bile kaza böyle demekkiÇok geçmiş olsun papatyam birşeyin yok dimi ağrı sızı.
insanlar garip bir hal aldı
sağalasın loracım ya insan bi özür diler gelir kaldırır bişeyin varmı abla der ne biliyim bu kadar insanlıktan nasibini almamışlaray papatyam cok gecmis olsun. Insanlara sasirmamak lazim iyisne az rastalniyor artik
sağol swet aynen öyleGeçmiş olsun abla. İnsanlar artık saygısız
Senin bişeyin var mı? Bazen ertesi gün çıkar ağrı sızısağalasın loracım ya insan bi özür diler gelir kaldırır bişeyin varmı abla der ne biliyim bu kadar insanlıktan nasibini almamışlar
dirseklerim ve sol bacağımda biraz var sonradan düşündümde Allah korusun ölseydim çocuklarıma ve torunuma doymadanSenin bişeyin var mı? Bazen ertesi gün çıkar ağrı sızı
He valla ne güzel olurdu, orda oynar döker saçardı.Ben de hazır gelesin çocuğu alıp burada süpürülmedi oynasın döksün
Ay Allah esirgesin öyle düşünme artık abla.dirseklerim ve sol bacağımda biraz var sonradan düşündümde Allah korusun ölseydim çocuklarıma ve torunuma doymadan
Çok geçmiş olsunhayırlı cumalar, kızlar
bu sabah bi kaza atlattım, servise geç kalıcam diye hızlı hızlı yürüyordum. hergünde kaldırımdan yürürüm.
arabanın biri kaldırımın kenarında durmuş içinden adamlar inniyodu kaldırımdaydılar bende yol tarafından geçiyim dedim
geç kalmıyım diye aynı arabadan biride kapıyı hızla bi açtı bana çarptı ben yere düştüm. bi taneside gülüyo ben kalktım sinirlerim bozuldu çokmu komik ne gülüyosun dedim Allah tan yoldan araba geçmedi o an hemde cadde üstüm biraz ıslandı verilmiş sadakam varmış
Çok geçmiş olsun abla Allah korusun ya deme öyle şeylerdirseklerim ve sol bacağımda biraz var sonradan düşündümde Allah korusun ölseydim çocuklarıma ve torunuma doymadan
Ulan hahahaha sonunu niye böyle hayal ettin çok büyük bişey yoksa misafirin yanında ben de iş yapmam hele ona hiç yaptırmam en fazla bulduğunuz gibi bırakın mesajı veririm.He valla ne güzel olurdu, orda oynar döker saçardı.
Sonra bana süpür derdin
dirseklerim ve sol bacağımda biraz var sonradan düşündümde Allah korusun ölseydim çocuklarıma ve torunuma doymadan