- 27 Mart 2019
- 29.015
- 103.647
kaç diş için bu fiyat
Iki dışım var kırık çekilip implant yapilicak bIr dişte kanal ramazan içinde bir dışım ağrısı durdu oda kanal yani dört diş içindişinde ne sorun var ki pare ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç diş için bu fiyat
Iki dışım var kırık çekilip implant yapilicak bIr dişte kanal ramazan içinde bir dışım ağrısı durdu oda kanal yani dört diş içindişinde ne sorun var ki pare ?
Dediğin gibi özenmiş olabilir şebek bunlarSağol canım benim doğumdan sonra kaldı
Merdiven çok çıkarsam ağrıyor bide ağır bisey kaldırınca
Dünden bu yana oğlum da sürekli kucağıma gelmek istiyor dün onu çok kaldırdım heralde ondan ağrıdı yas 3 kilo 15
Nerden geldi bu kucak meraki bilemedim
Yeğenimi aldım geçenlerde heralde ondan özendi
Allah şifa versin sağlıkla ilerlesin inşallahiyim canım nolsun küçük bi pürüz çikti gebeliğimle ilgili sağlık sorunu onla ilgileniyorum siz nasılsınız iyi misiniz
Bende öyleydim geçen sene verdim artık. 3 5 bişey yine bıraktım3 4 senedir giyerim diye sakladığım ama hiç giymedigim kıyafetleri çıkardım dağ gibiler baya biriktirmişim şaka gibi nasıl içinden çıkıcam bilmiyorum. Kıyamıyorum da vermeye yok şunu şurdan aldım şunu şurdu giydim diye diye saklamısım hep
Devlette yapılmıyor mu kanalları devlette yaptırsan implant özelde yaptırsan meselaIki dışım var kırık çekilip implant yapilicak bIr dişte kanal ramazan içinde bir dışım ağrısı durdu oda kanal yani dört diş için
Ben muhabbete doyamadım
Çikilat içiyomuşuz gibi çıkmışBen muhabbete doyamadım
Açık kalan duvar 1 metreden fazlaysa camdan cama yapabilirsin. Değilse duvardan duvaraKızlar size bir soru?
Tül perde yaptıracaksınız. Duvardan duvara mı olmalı, camlara mı?
Salonun uzun olan kenarına düşünün.
Duvardan duvara kaplarsan komple uzun bir kenar perde olmuş olacak.
İki kenarda fon.
Zaten zor durdum şekerlilere gitmemek için ama durdumÇikilat içiyomuşuz gibi çıkmış
Benim bi önceki evde salon duvarları büyük cam küçüktü. Duvardan duvara tül yaptırdım. Fon olmadığı için emin değilim. Perdeciye sorsan o da fikir verir aslındaKararsızım.
Daha ziyade camdan cama yapmaya daha yakınım ama çirkin olacak mı, adeti nedir bu işin diye fikir istiyorum.
Uzun....
Salonun komple bir tarafı perde olur duvardan duvara yaparsam.
Boş yere duvarlara perde yaptırmış olurum, resmen yarısı duvar.
Camdan cama perde, bitişine duvara fon daha şirin hoş durur diye hayal ediyorum ama sizlerde de fikir ayrılığı var
Bi an anlayamamışım bendeeee ooooh afiyet olsun
Senin yüzünden ben de yemedim ne biçim açım şu anZaten zor durdum şekerlilere gitmemek için ama durdum
Sağol sweetim bize de nasip olur inşallahBi an anlayamamışım bendeeee ooooh afiyet olsun
Benim su an o sekilde nerdeyse 6 metre perde var. Biraz kalabalik gorunuyor fonlarla birlikte. Ama diger turlu de sadece pencereye olsa fonu nasil koymak lazim bilemedim. Guzel bir fikir bulursaniz paylasin lutfenKızlar size bir soru?
Tül perde yaptıracaksınız. Duvardan duvara mı olmalı, camlara mı?
Salonun uzun olan kenarına düşünün.
Duvardan duvara kaplarsan komple uzun bir kenar perde olmuş olacak.
İki kenarda fon.
Ay metroda karnım guruldadi Ama ben dedim önce bir şeyler mi yesek Olsun iyi oldu aç karnına filtre kahve condir. Bir dahaki sefere yerizSenin yüzünden ben de yemedim ne biçim açım şu an
Benim salonda da balkonla Beraber 3 cam var. Salonda küçük. Her köşeye koyunca 4 fon etti. Böyle üstüme üstüme gelip çıkardım bayagidir fonsuz kullanıyorumBenim su an o sekilde nerdeyse 6 metre perde var. Biraz kalabalik gorunuyor fonlarla birlikte. Ama diger turlu de sadece pencereye olsa fonu nasil koymak lazim bilemedim. Guzel bir fikir bulursaniz paylasin lutfen