- 11 Nisan 2007
- 83.103
- 482.288
Geçmiş olsun nane iyi misinizÇok kötü sallandık tam olarak nerede drprem oldu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun nane iyi misinizÇok kötü sallandık tam olarak nerede drprem oldu bilmiyorum
Ay.noluyor böyle Allahim sen koru. Geçmiş olsun canım beterinden korusun RabbimÇok kötü sallandık tam olarak nerede drprem oldu bilmiyorum
Aaa hiç fark etmemişim canım şimdi görüyorum bi bakayım kaç olmuşErzurum'da da şimdi deprem olmuş siddetliydi diyor görümcem UcanSupurge canım iyi misiniz hissettin mi
İyi ki farketmedin.bilmiyorum şiddetini de gorumcem haber verdi baya korkmuşAaa hiç fark etmemişim canım şimdi görüyorum bi bakayım kaç olmuş
Allah beterinden saklasın inşallahİyi ki farketmedin.bilmiyorum şiddetini de gorumcem haber verdi baya korkmuş
Tokat heralde bizde sallandık bayaÇok kötü sallandık tam olarak nerede drprem oldu bilmiyorum
Ay çok korktum hemen kızı hazırlayıp çıktım
Geçmiş olsun nane iyi misiniz
Süresi uzun devam etti korktuk ben en üst kattayim daha da hissediliyor ama iyiyiz yağmur yağıyor dışarı çıktık ama evdeyiz simdiAy.noluyor böyle Allahim sen koru. Geçmiş olsun canım beterinden korusun Rabbim
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunAy çok korktum hemen kızı hazırlayıp çıktım
Amin amin hepimize geçmiş olsun.Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Canım Hayalcim kırık olan iki disi devlette yaptırdım 6 ay olmadan kırıldı...yani iki disim düzgün olmadığı için çekilecek bende diğer iki kanalda aynı olur mu korkusu oldu baya uzattım ağrılar oldukça haplar içtim iki senedir böyle geçti artık ağrı olunca dayanamıyorum...devlete gittim dedi ki bütün dişlerini 1,5 senede anca yapılır...implant sonrası 3 4 aylık bekleme olucakmış tek tek yapıcaklar kanal tedavi için 2 ay sonrasına atıyorlar üniversite hastanesi böyle ağız dis sağlığı da aynen öyle yani ben 1 seneden fazla bu sıkıntıları çekicem..istedim ki özelde olsun bitsin yeter artık çok çektim...bu seferde fiyatlar akla zarar .. devlet olsa yada özel iyi doktora denk gelmek lazim ...ya patan yanacak özelde ya 1 senen devlette ...doktor iyi olsunda derdim o kaç dr araştırdım sıkıldım artık valla olsun bitsin ...Devlette yapılmıyor mu kanalları devlette yaptırsan implant özelde yaptırsan mesela
Seanstaydım ben iyi değildim o an hiç hissetmedim annem eşim aradılar öyle haberim oldu iyiki hissetmedim cok korkardım.
Sen nerdesin pare ? Ankara’da kanal tedavisi çene kisti ameliyatı oldum çok iyi bir doktora ankaradaysan tavsiye ederimCanım Hayalcim kırık olan iki disi devlette yaptırdım 6 ay olmadan kırıldı...yani iki disim düzgün olmadığı için çekilecek bende diğer iki kanalda aynı olur mu korkusu oldu baya uzattım ağrılar oldukça haplar içtim iki senedir böyle geçti artık ağrı olunca dayanamıyorum...devlete gittim dedi ki bütün dişlerini 1,5 senede anca yapılır...implant sonrası 3 4 aylık bekleme olucakmış tek tek yapıcaklar kanal tedavi için 2 ay sonrasına atıyorlar üniversite hastanesi böyle ağız dis sağlığı da aynen öyle yani ben 1 seneden fazla bu sıkıntıları çekicem..istedim ki özelde olsun bitsin yeter artık çok çektim...bu seferde fiyatlar akla zarar .. devlet olsa yada özel iyi doktora denk gelmek lazim ...ya patan yanacak özelde ya 1 senen devlette ...doktor iyi olsunda derdim o kaç dr araştırdım sıkıldım artık valla olsun bitsin ...
Ben hissetmedim psikolog seansıydım ama çok kötü sallanmış iyiki hissetmedim korkuyorum zatenHayalkuran sizin orada da hissedilmıştir geçmiş olsun