- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.437
Hersey hayırla yoluna girer inşallahdua edin olur mu canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hersey hayırla yoluna girer inşallahdua edin olur mu canlar
Aminn çok teşekkür ederim hepinize kizlarHersey hayırla yoluna girer inşallah
Kolayca geçsin inşallah canım çok geçmiş olsunEvet şuan hazırlanıyorum dua edin benim icin kızlar herşey yolunda gitsin
Kıyafetlerin oluyorsa ne güzel işte giyersin benimde var ayırdığım3 4 senedir giyerim diye sakladığım ama hiç giymedigim kıyafetleri çıkardım dağ gibiler baya biriktirmişim şaka gibi nasıl içinden çıkıcam bilmiyorum. Kıyamıyorum da vermeye yok şunu şurdan aldım şunu şurdu giydim diye diye saklamısım hep
Şu koltukları görünce ben bile bi heyecanlandimAdim adım dişçi maceram şuan bekliyorum
Eki Görüntüle 3416184
Geçmiş olsun canım ciddi bisey değildir inşallah gönlünü ferah tutdua edin olur mu canlar
Çok geçmiş olsun abla sana da kolaylıkla geçsin gitsin inşallahEvet şuan hazırlanıyorum dua edin benim icin kızlar herşey yolunda gitsin
erzurumda mii aa bize de cok yakın bn hissetmedimErzurum'da da şimdi deprem olmuş siddetliydi diyor görümcem UcanSupurge canım iyi misiniz hissettin mi
ederiz tabiki Allah şifalar versindua edin olur mu canlar
çok güzel geçer inşallah parecimEvet şuan hazırlanıyorum dua edin benim icin kızlar herşey yolunda gitsin
Evet canım. Merkezde değil ama orada hissedilmis baya. Kısa sürmüşerzurumda mii aa bize de cok yakın bn hissetmedim
Geçmiş olsun tez vakitte kolaylıkla atlatın İnşaAllahdua edin olur mu canlar
Herşey yolunda gitsin paremm geçmiş olsunEvet şuan hazırlanıyorum dua edin benim icin kızlar herşey yolunda gitsin
Kolay geçmiştir inşallahAdim adım dişçi maceram şuan bekliyorum
Eki Görüntüle 3416184
Ay dışarıdayım içime içime gülüyorum
ben duvardan duvara tülleri yaptırdım, güneşlikleri biraz daha kısa kenara çekince çok toplanmasın diye fon daha yaptırmadım sonra belki yaptırırım.Kızlar size bir soru?
Tül perde yaptıracaksınız. Duvardan duvara mı olmalı, camlara mı?
Salonun uzun olan kenarına düşünün.
Duvardan duvara kaplarsan komple uzun bir kenar perde olmuş olacak.
İki kenarda fon.