- 23 Mart 2022
- 14.182
- 53.038
- 41
Ohhhh kahve bahane muhabbet şahane olmuştur bir gün bizde buluşuruz belki canlar, Allah büyük Chocolita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhh kahve bahane muhabbet şahane olmuştur bir gün bizde buluşuruz belki canlar, Allah büyük Chocolita
Çok geçmiş olsun tekrarı olmasın
İnşallah penyezimOhhhh kahve bahane muhabbet şahane olmuştur bir gün bizde buluşuruz belki canlar, Allah büyük Chocolita
Kuzum ben Konya dayımSen nerdesin pare ? Ankara’da kanal tedavisi çene kisti ameliyatı oldum çok iyi bir doktora ankaradaysan tavsiye ederim
Ayy ilk kez mi buluştunuz ? Yakın mı evler
O zaman birilwrine vermek yahut satmak.en iyisiOluyor ama giymiyorum ki sorun orda
Bence anlamadılar diyecektim ki çoğu kişi anlamamış afiyetler olsunAnaa kimse bu buluşmaya ses etmemiş
Evet ilk kez.Ayy ilk kez mi buluştunuz ? Yakın mı evler
Bence çık heyecanli
O zaman birilwrine vermek yahut satmak.en iyisi
Bence anlamadılar diyecektim ki çoğu kişi anlamamış afiyetler olsun
İnşallah iyi bi doktora yaptırıp kurtulursun pareKuzum ben Konya dayım
Demi ya nasıl bi duygudur acaba bende merak ediyorum
Ben utanırım galiba heyecan yaparım çokDemi ya nasıl bi duygudur acaba bende merak ediyorum
Heyecanlanırım bende ama gerilip utanmam, önce bi sarılırım sonra tekrar sarılırım derken vakit nasıl geçer anlamayızBen utanırım galiba heyecan yaparım çok
Gerilirim nasıl duracağımı bilemem
Gerçekten hoş bi ortam olur heeeHeyecanlanırım bende ama gerilip utanmam, önce bi sarılırım sonra tekrar sarılırım derken vakit nasıl geçer anlamayız
Heyecanlanırım bende ama gerilip utanmam, önce bi sarılırım sonra tekrar sarılırım derken vakit nasıl geçer anlamayız
Bende utanmam sanırım gerçek hayatta yakınım dediğim insanlara diyemiyorum buraya yazdıklarımı yakın geliyorsunuzHeyecanlanırım bende ama gerilip utanmam, önce bi sarılırım sonra tekrar sarılırım derken vakit nasıl geçer anlamayız
Açık kalan duvar 1 metreden fazlaysa camdan cama yapabilirsin. Değilse duvardan duvara
Benim bi önceki evde salon duvarları büyük cam küçüktü. Duvardan duvara tül yaptırdım. Fon olmadığı için emin değilim. Perdeciye sorsan o da fikir verir aslında
Açık kalan duvar iki tarafta da tam 1 metre.Benim su an o sekilde nerdeyse 6 metre perde var. Biraz kalabalik gorunuyor fonlarla birlikte. Ama diger turlu de sadece pencereye olsa fonu nasil koymak lazim bilemedim. Guzel bir fikir bulursaniz paylasin lutfen