- 13 Ağustos 2022
- 6.197
- 25.418
Yemeyi seven nasıl yemek yapmayı sevmez lora ya yiyeceğimin hayaliyle yapıyorum ben mutlu mutluHep özenmişimdir böylesine. Hiç sevmiyorum mutfagi yemek yapmayı. Yemeyi seviyorum sadceehdjdkdl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeyi seven nasıl yemek yapmayı sevmez lora ya yiyeceğimin hayaliyle yapıyorum ben mutlu mutluHep özenmişimdir böylesine. Hiç sevmiyorum mutfagi yemek yapmayı. Yemeyi seviyorum sadceehdjdkdl
Ay keşke burada da özellikle tatlıları fazla yapıp dağıtıyorum tabak iadesi olmasın diye karton tabak alıyorum hatta komşulara ilk taşındığımız da şaşırıyorlar dı alıştılar şimdiNeler neler döktürüyon nane görüyorum komşu olsaydık diyorum içimden
Offff ne şanslılar söyle bi komşum olmadı ya ona yanarımAy keşke burada da özellikle tatlıları fazla yapıp dağıtıyorum tabak iadesi olmasın diye karton tabak alıyorum hatta komşulara ilk taşındığımız da şaşırıyorlar dı alıştılar şimdi
Hazır yiyici derler burdaYemeyi seven nasıl yemek yapmayı sevmez lora ya yiyeceğimin hayaliyle yapıyorum ben mutlu mutlu
En güzeli vallaHazır yiyici derler burda
Evet evet senin menüde enfesDaha iyi olur evet bayram sofraları etli ve ağır yemeklerle geçti
Böyle komşu bir bize denk gelmiyor hiç aşerdin mi evdekni getirim diyen yokAy keşke burada da özellikle tatlıları fazla yapıp dağıtıyorum tabak iadesi olmasın diye karton tabak alıyorum hatta komşulara ilk taşındığımız da şaşırıyorlar dı alıştılar şimdi
Benim komşularım eşimin iş arkadaşı ve küçük yerde yaşıyoruz büyük şehirler gerçekten komşuluk yönünden sorunluBöyle komşu bir bize denk gelmiyor hiç aşerdin mi evdekni getirim diyen yok
Gölcük e gelecez bizde yarın iş için hem de gezmeye. Merkeze gelcez sanıyordum işimizi ama değilmişEvet canım merkezde oturuyoruz malum iş hayatı
Yaaa keşke görüşebilseydik ne iyi olurduGölcük e gelecez bizde yarın iş için hem de gezmeye. Merkeze gelcez sanıyordum işimizi ama değilmiş
ben de küçük şehirdeyim bayburt ama belki de erken daha buraya adapte olamadik konu komşu herkes kapisini örter selam sabah yok yüüzmüze bakmazlar mesela bi günaydin diyelim haniiBenim komşularım eşimin iş arkadaşı ve küçük yerde yaşıyoruz büyük şehirler gerçekten komşuluk yönünden sorunlu
Bende Ankara da öyleydim çok zorlanmıştım iki küçük çocukda vardıben de küçük şehirdeyim bayburt ama belki de erken daha buraya adapte olamadik konu komşu herkes kapisini örter selam sabah yok yüüzmüze bakmazlar mesela bi günaydin diyelim hanii
İyi akşamlar herkese
Bu ev işleri ne kadar nankör 2 gün bıraktım her yer talan
Patates kızartıyorum şimdi çocuk uyusun ütü birikti onu yapacağım, daha sonra bezelye yemeği yaparım yarına diye vaktim kalırsa pazardan aldığım baklaları dondurucu için ayıklarım
Yaa ankara ama büyükşehir biraz daha iyidir burya göre şaşirdimBende Ankara da öyleydim çok zorlanmıştım iki küçük çocukda vardı
Bonusum çok güzel rengi
Evet şu ana göre yaşımda küçüktü çekingendim orada çocuk olunca daha da artıyor çevre amaYaa ankara ama büyükşehir biraz daha iyidir burya göre şaşirdim