- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.684
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmiyor yemek düşünme işi en pratiği karışık sebze fırında yanına belki tavuk yada köfteben ne yemek yapsam acaba ya kizlar
Valla ya düşünmesi dert yapması değil deBitmiyor yemek düşünme işi en pratiği karışık sebze fırında yanına belki tavuk yada köfte
Evet yapmak en kolayıValla ya düşünmesi dert yapması değil de
Patlıcan musakka, havuçlu bulgur pilavı ve cacık var bizde. Fikir olur belki canımben ne yemek yapsam acaba ya kizlar
Evet canım merkezde oturuyoruz malum iş hayatıpenyez83 ablam sen merkezde mi oturuyorsun
Aldım menünü ve ağzımın çeşmeleri açıldıPatlıcan musakka, havuçlu bulgur pilavı ve cacık var bizde. Fikir olur belki canım
bu arada sağlıcakla vaktinde bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun
Afiyet olsun loram sen nasılsın kendine geldin miAldım menünü ve ağzımın çeşmeleri açıldı
Geldim geldim.Afiyet olsun loram sen nasılsın kendine geldin mi
Tahmin edebiliyorumDüşünce gücü ile yemekler pişse ne menüler çıkar offf
Biri yemek yapsın hep ya gerisini ben yaparımTahmin edebiliyorum
Ben seviyorum ya yemek yapmayıBiri yemek yapsın hep ya gerisini ben yaparım
Hep özenmişimdir böylesine. Hiç sevmiyorum mutfagi yemek yapmayı. Yemeyi seviyorum sadceehdjdkdlBen seviyorum ya yemek yapmayı
Bayram sonrası olduğundan ben de bu ara yemek bulmakta zorlanıyorum çok çeşitli pişince her sofraHep özenmişimdir böylesine. Hiç sevmiyorum mutfagi yemek yapmayı. Yemeyi seviyorum sadceehdjdkdl
cok güzell afiyetler olsun şimdiden Cok teşekkkür ederim güzem dilekleriniz için kizlar bir mercimek corbasi yapim süt aliyim toğurt mayaliyim güzelce yanına pirasa bulursam bi pirasa aliyim semiz ya da güzel bi sebze günü yapimPatlıcan musakka, havuçlu bulgur pilavı ve cacık var bizde. Fikir olur belki canım
bu arada sağlıcakla vaktinde bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun
her gün her gün etten de sıkılıyor insan canısı valla şaşirdim dün et yedik evvelsi gün piknikteydik yine et bugünü pirasa günü ilan ediyorumBitmiyor yemek düşünme işi en pratiği karışık sebze fırında yanına belki tavuk yada köfte
Daha iyi olur evet bayram sofraları etli ve ağır yemeklerle geçtiher gün her gün etten de sıkılıyor insan canısı valla şaşirdim dün et yedik evvelsi gün piknikteydik yine et bugünü pirasa günü ilan ediyorum
Neler neler döktürüyon nane görüyorum komşu olsaydık diyorum içimdenBen seviyorum ya yemek yapmayı