- 11 Nisan 2007
- 83.045
- 481.954
Hayır hiç ondan beklenmeyecek hareketlerBen hemen başlıyorum okumaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiç ondan beklenmeyecek hareketlerBen hemen başlıyorum okumaya
Güya üst geçit yapıldı yol rahatlasın diye. Ama polis ve jandarma noktaları trafiği aksatıyor yanlış yerde onlarSizin ora 1.günde fenaydı uzadı da uzadı
Tövbeler olsun bi okuyup üfleselerdi seni
Bir defa halamlarla gitmiştik pikniğe yiyemiyorum diyince elini dizine vurmuştu amaaa diye. kimse inanamıyorHayır hiç ondan beklenmeyecek hareketler
Ben bu listeyi yeni gördümBu kadar değil miyiz evde olanlar
Ben bu listeyi yeni gördüm
Eski mesajlara bakıyordum senin orada gördüm bir ara yazan bir arkadaşın nickini bulmak için hamileymiş çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsinKız ay geçti
Kimmiş oEski mesajlara bakıyordum senin orada gördüm bir ara yazan bir arkadaşın nickini bulmak için hamileymiş çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin
evet arkadaşlar hamileyim cok şükür hamd olsun 3.ayımdayim dua edin bana duanıza çok ihtiyacim varHappen94 canım tedavi sonrası yazmamış dı yazmış da ben görmemişim
ben ne yemek yapsam acaba ya kizlarDün akşam üstü evimize döndük. yarın iş günü bu günden işleri hallettim. Evi temiz bırakmıştım zaten
Ev havalandırıldı
Nevresim değişti yatak toplandı
kahvaltı sonrası mutfak toplandı
evi robot süpürdü
detaylı toz alındı ve yerler silindi
2 mak.çam.yıkandı kurutmaya atıldı.
Duşakabin, wc ve lavabo yıkandı
banyo zemini elle silindi
havlular değiştirildi
balkonlar silindi
Yemeğim var annemde kayınvalidem de kavanozlara yemek koymuşlar sağolsunlar
Şimdi öğlen namazını kılıp, kuran okurum biraz.