- 11 Nisan 2007
- 83.047
- 481.955
istanbuldan farkı yok fazlasi var eksiği yok
çok cesur cümleler bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbuldan farkı yok fazlasi var eksiği yok
Ankara da ulaşımın zorluğunu başka bi arkadaşımız daha demiştiHiç şaşırma İstabul karmaşık olmasına rağmen her yere ulaşım daha kolay ve organize şekilde
Ankara öyle değil ulaşım İstabula göre daha zor hele işin içine doktor hastane girdimi içinden çıkamıyorsun araban yoksa iş daha fena
1 sene oldu düzenli kalsam belki pratikleşirim ama yinede enerjisi bana göre değil
Kızı okula bıraktığım aldığım yerde bir bakıyorum yol kesilmiş o sıra işe gidenin vay haline otobüse hiç binmedim ama oradaki sıkıtıda güzergahları sürekli değişiyormuşaaa ulaşım sorun o zaman bir de bisürü bakanlik var elbet bi gün birinde olur
gerçekten yazık üzüldüm allah sabır versin zorKızı okula bıraktığım aldığım yerde bir bakıyorum yol kesilmiş o sıra işe gidenin vay haline otobüse hiç binmedim ama oradaki sıkıtıda güzergahları sürekli değişiyormuş
Sanırım benim bulduğum konumla alakalı bir şey
Gördüğün gibi kalabalık şehir ama 2 ana hat metro nedir ben onu hiç anlamadım
Bonus istabula geldiğimde çok korkutmuşlardı beni nasıl gezersin nasıl edersin yol bulamazsın diye ama hiç zorlanmadım istabulada gezmek isteyene tavsiyem hiç arabayla otoparkla trafikle uğraşma ulaşım vasitalarını her yere ulaşırsın en sevdiğimde ikeaydı metro hemen önünde bırakıyorduAnkara da ulaşımın zorluğunu başka bi arkadaşımız daha demişti
Bende bir kısmını yıkadım serdim çamaşırlıkta yer kalmassı yarın devam ederim artıkdünden beri çamaşır yıkayıp asmaktan bayılacam artik
bu günde doğru düzgün oturmadim
yarında temizlik var offff
Bizde de durum aynıydı kolay kolay gelsindünden beri çamaşır yıkayıp asmaktan bayılacam artik
bu günde doğru düzgün oturmadim
yarında temizlik var offff
Aynen yarın tam gaz devamBende bir kısmını yokadım serdim çamaşırlıkta yer kalmassı yarın devam ederim artık
Sagol canimBizde de durum aynıydı kolay kolay gelsin
Çocuktan sonra daha iyi anladım bunu ben. Hiç temizlenmiyor gibi ev. Bazen ben topluyorum arkamdan o geri dağıtıyor oyuncakları falan tam çıldırmalıkSagol canim
Evi düzenlemk güzel ama hic bitmemesi ve hep basa dönmesi çok sıkıcı
bizde hava iyi yorgun olmasaydım balkona temizler serdim ama yol yorğunluğum daha geçmediAynen yarın tam gaz devam
Bide yağmur bi yağiyor bi duruyor oyun oynuyoz sanki
ULan kuzguncuğa da mı gittinBonus istabula geldiğimde çok korkutmuşlardı beni nasıl gezersin nasıl edersin yol bulamazsın diye ama hiç zorlanmadım istabulada gezmek isteyene tavsiyem hiç arabayla otoparkla trafikle uğraşma ulaşım vasitalarını her yere ulaşırsın en sevdiğimde ikeaydı metro hemen önünde bırakıyordu
Beyoğlundan sahile in kasımpaşa vapurna bin hop üsküdar ordan münübüse binn beyler beyi kuzguncuk iki deniz havası al gel anlıyacağın bir akış var
Ama bura öyle değil canım sıkılsa şuraya gideyim desem bilen biri yoksa iki saat nasıl gidiliri araştırıyorsun
Ay o oyuncaklardan çok cektimde artik kurtuldum büyüdüler tabi.Çocuktan sonra daha iyi anladım bunu ben. Hiç temizlenmiyor gibi ev. Bazen ben topluyorum arkamdan o geri dağıtıyor oyuncakları falan tam çıldırmalık
Anneannem hep der eviniz temiz olsa da dağınık olduğu zaman pis görünür. Her zaman toplu olsun. Gerçekten öyle ufacık bi dağınıklık pis gibi gösteriyorAy o oyuncaklardan çok cektimde artik kurtuldum büyüdüler tabi.
Şimdide koltukların örtüsü az kaysa bütün ev pis geliyor
Chocolita hele efserin minnoşluğuna bak bi de bize bakBonus istabula geldiğimde çok korkutmuşlardı beni nasıl gezersin nasıl edersin yol bulamazsın diye ama hiç zorlanmadım istabulada gezmek isteyene tavsiyem hiç arabayla otoparkla trafikle uğraşma ulaşım vasitalarını her yere ulaşırsın en sevdiğimde ikeaydı metro hemen önünde bırakıyordu
Beyoğlundan sahile in kasımpaşa vapurna bin hop üsküdar ordan münübüse binn beyler beyi kuzguncuk iki deniz havası al gel anlıyacağın bir akış var
Ama bura öyle değil canım sıkılsa şuraya gideyim desem bilen biri yoksa iki saat nasıl gidiliri araştırıyorsun
Aynen doğru temiz olsun ama düzgün olsunAnneannem hep der eviniz temiz olsa da dağınık olduğu zaman pis görünür. Her zaman toplu olsun. Gerçekten öyle ufacık bi dağınıklık pis gibi gösteriyor
Çokkk severim orayıULan kuzguncuğa da mı gittin