Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş hepimiz başlarız ama içimden bi şey demek geçti de neyseŞaka yapmıyorum ha ordan bakınca bana da inandırıcı görünmemiş olabilir ama niyetim ciddili
İnş hepimiz başlarız ama içimden bi şey demek geçti de neyse
Kolaylar geleYemek yoktu mercimekli bulgur pilavı yaptım.
Çayla yayılma moduna giriyordum ki tel geldi misafir geliyormuş.
Keşke öğlen deselerdi banyo falan bakmadım hiç bi elden geçirmem lazım her yeri artık olduğu kadar
Müziği açınca otomatikman ayak ucundan sindirip yukarı doğru atanBen bilmem anlamam o işleri kıvrılmaz belim bıkım
Bu bayram herkes erkenden dönüyor ya. Bayramın 2.günü bi yere gidiyorduk Ankara yolu kilitti bizim burdaBiz eve anca düştük yollar inanılmaz kalabalıktı
Bir ara hiç bitmiyecek dedimBu bayram herkes erkenden dönüyor ya. Bayramın 2.günü bi yere gidiyorduk Ankara yolu kilitti bizim burda
Sizin ora 1.günde fenaydı uzadı da uzadıBu bayram herkes erkenden dönüyor ya. Bayramın 2.günü bi yere gidiyorduk Ankara yolu kilitti bizim burda
Aklımda öylr kaldığından değil bonusum, piknikte kim aç kalır ki, amacına ters pikniğinYe derken aklında böyle kalmam bir mıhtar örseledi tok karnımı teyo
Ben açık havada inanılmaz iştahım kesiliyor içim almıyor eve geçince çok pişman olmuşlugum vardırAklımda öylr kaldığından değil bonusum, piknikte kim aç kalır ki, amacına ters pikniğin
Teyo üzüldü buna, ben birinin yanında arka alıyorum daha çok yiyorum nedenseBen açık havada inanılmaz iştahım kesiliyor içim almıyor eve geçince çok pişman olmuşlugum vardır
Teyom normal olan o da işteTeyo üzüldü buna, ben birinin yanında arka alıyorum daha çok yiyorum nedense
Sen de ye litfenTeyom normal olan o da işte
Ben açık havada inanılmaz iştahım kesiliyor
Ben hemen başlıyorum okumayaTövbeler olsun bi okuyup üfleselerdi seni