- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh aksiyonsuz hazır konmuş hemenOparasyon tamda asansörle çıkarken la bir kadın banada versene dedi ya
Dedim Bonus un ekürisimi bu şimdi
Zar zor yolmuşum utana sıkıla git bacım sende yol bosunu düşünerekten verdim ağzının suyu akmasın göz hakkı dedim
Bileydim dün asansörle bir aşağı bir yukarı inerdim belki bir bonus çıkar diye ne gerek varmışOhhh aksiyonsuz hazır konmuş hemen
Kaynanama aldım veremem deseydinOperasyon tamda asansörle çıkarken la bir kadın banada versene dedi ya
Dedim Bonus un ekürisimi bu şimdi
Zar zor yolmuşum utana sıkıla git bacım sende yol bosunu düşünerekten verdim ağzının suyu akmasın göz hakkı dedim
Kuru peçeteye sar hiç bişey olmazçok bilyomuşum gibi birde ıslak peceteye sardım
Lifimi unuttumBen bugün piknikteyim inşallah.
Gelin görümce gidicez yanıma şu sürüngen lifimi de alsam da örsem ne iyi olur. Hem işli dururum hem iki sıra gitsem kardır
Hava değişik belki ondandırSabah erken kalktım ama bir kırgınlık var üstümde duygusal durgun bir ruh halim var
Benimde bayram sonrası olur hep neden bilmemSabah erken kalktım ama bir kırgınlık var üstümde duygusal durgun bir ruh halim var
konuma sokmadığıma pişmanımKaynanama aldım veremem deseydin