- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.326
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya Allahım Şafii ismiyle acil şifalar versin inşAllahHayırlı kandiller herkese Kızlar dedem baya kötü dualarınıza talibiz. Ciğerleri dolmuş nefes alamıyor ayağa kalkıp yürüyemiyor bacakları titriyor doktora götürdük başka bir sorunu yok dediler. Kendi de kötü baya psikolojik olarak ölüm korkusu var sanırım
Rabbim Ya Şafi ismi celilesi hürmetine şifa versinHayırlı kandiller herkese Kızlar dedem baya kötü dualarınıza talibiz. Ciğerleri dolmuş nefes alamıyor ayağa kalkıp yürüyemiyor bacakları titriyor doktora götürdük başka bir sorunu yok dediler. Kendi de kötü baya psikolojik olarak ölüm korkusu var sanırım
Allah şifa versin inşallahHayırlı kandiller herkese Kızlar dedem baya kötü dualarınıza talibiz. Ciğerleri dolmuş nefes alamıyor ayağa kalkıp yürüyemiyor bacakları titriyor doktora götürdük başka bir sorunu yok dediler. Kendi de kötü baya psikolojik olarak ölüm korkusu var sanırım
Canım çok geçmiş olsun rabbim şu mübarek günde şifa versin dua ederimHayırlı kandiller herkese Kızlar dedem baya kötü dualarınıza talibiz. Ciğerleri dolmuş nefes alamıyor ayağa kalkıp yürüyemiyor bacakları titriyor doktora götürdük başka bir sorunu yok dediler. Kendi de kötü baya psikolojik olarak ölüm korkusu var sanırım
Çok geçmiş olsun swetimm Rabbim tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnnHayırlı kandiller herkese Kızlar dedem baya kötü dualarınıza talibiz. Ciğerleri dolmuş nefes alamıyor ayağa kalkıp yürüyemiyor bacakları titriyor doktora götürdük başka bir sorunu yok dediler. Kendi de kötü baya psikolojik olarak ölüm korkusu var sanırım
Allah sifa versin canım cok gecmis olsunHayırlı kandiller herkese Kızlar dedem baya kötü dualarınıza talibiz. Ciğerleri dolmuş nefes alamıyor ayağa kalkıp yürüyemiyor bacakları titriyor doktora götürdük başka bir sorunu yok dediler. Kendi de kötü baya psikolojik olarak ölüm korkusu var sanırım
Ben bugün çıkardım toz alırken baya baya hüzünlendimOdaları topladım
Bi posta katlanacak çamaşır çıktı
Toz aldım
Sofrayı hazırladım
Simdi mutfağa girdim
Hoş geldim Ramazan yazısını daha yeni asmistim sanki perdeye
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin mübarek gün hürmetineHayırlı kandiller herkese Kızlar dedem baya kötü dualarınıza talibiz. Ciğerleri dolmuş nefes alamıyor ayağa kalkıp yürüyemiyor bacakları titriyor doktora götürdük başka bir sorunu yok dediler. Kendi de kötü baya psikolojik olarak ölüm korkusu var sanırım
Helaaall olsun dayiii oğliiiiKv ye demiştim bi keşkek yapsak diye bugün yapmış bana da göndermiş ayyy
Allah şifasını versin inşallah yaHayırlı kandiller herkese Kızlar dedem baya kötü dualarınıza talibiz. Ciğerleri dolmuş nefes alamıyor ayağa kalkıp yürüyemiyor bacakları titriyor doktora götürdük başka bir sorunu yok dediler. Kendi de kötü baya psikolojik olarak ölüm korkusu var sanırım
Nasıl tatlı minicik yaBakın ben bimde ne buldum
Minik orkide geçenlerde sordum çok pahalıydı bu nasipmiş tek kalmış.
Ay ben laleyi çok severim yaa, çok.Arkadan görünende lale tomurcuğu oda çok minnoş normal laleden baya küçük neden bilmiyorum hepsi minik çıktı
Lolipop kadar