- 13 Ağustos 2022
- 6.186
- 25.336
Sunumların nasıl güzel tatlı gönül yaAy benimki de çıktı çok şükür canım teraygla yagladım direk harcı döktüm
Güzel bi şeye benzedi yiyenlere afiyet olsun ben yiyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunumların nasıl güzel tatlı gönül yaAy benimki de çıktı çok şükür canım teraygla yagladım direk harcı döktüm
ellerine sağlık gönül çok güzel görünüyoAy benimki de çıktı çok şükür canım teraygla yagladım direk harcı döktüm
Alkah razı olsun pinhanGönlünüzden geçen hayırlı dualarınız için ben de amin diyeceğim gece
Ne biçim uyku bastı tam mübarek saat iki dk bi duşa giricem uykum açılsın
Yaa canım teşekkür ederim yine de göz hakkı olur diye flu çekmek istedim baktım çiçek var onu tuttumSunumların nasıl güzel tatlı gönül ya
Teşekkür ederim ablaellerine sağlık gönül çok güzel görünüyo
Ben annamam bana oluryine de göz hakkı olur
Ah keşke hep beraber yiyebilseydikBen annamam bana olur
Kız olsun sen at gözümüz gönlümüz açılıyor zaten burada yemek bölümleri de varYaa canım teşekkür ederim yine de göz hakkı olur diye flu çekmek istedim baktım çiçek var onu tuttum
Flu göz haklarınızı helal edin
Kıızzz instagramda neler izliyorum ah bir bilsen bunda ne var yinede helal olsunYaa canım teşekkür ederim yine de göz hakkı olur diye flu çekmek istedim baktım çiçek var onu tuttum
Flu göz haklarınızı helal edin
Masa örtünü sevsinlerOdaları topladım
Bi posta katlanacak çamaşır çıktı
Toz aldım
Sofrayı hazırladım
Simdi mutfağa girdim
Hoş geldim Ramazan yazısını daha yeni asmistim sanki perdeye