- 24 Ekim 2019
- 7.078
- 40.708
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok geç değil anca markete gittim geldimÇok geç bir cevap ama olsun.
Ben yoğurtla yaparım.
Yoğurt
Salça
Sarımsak
Baharat
Ikiside olur soya sosu varsa ondan da eklersin yoksa da önemli değilKızlar tavuku sütle mi Marine edeyim yoğurtla mi
Ben sütü kfc tavuğu yapınca büyük vüyük onu yumuşatmaya kullanıyorum bir çeşit çürütme gibiIkiside olur soya sosu varsa ondan da eklersin yoksa da önemli değil
Kırmızı eti de yumuşatıyor sütBen sütü kfc tavuğu yapınca büyük vüyük onu yumuşatmaya kullanıyorum bir çeşit çürütme gibi
güzel saksılar var mı bende bakıyım kalırsa tabiBugüne yemeğim var hiç bir şey yapmayacağım.
Okula gittim geldim bime girdim saksı aldım.
Evdeki işlerde dursun onları da yapmayacağım.
Şimdi Kuranımı tesbihimi aldım önce okumalarımı yapıcam inşallah
Vardı evetgüzel saksılar var mı bende bakıyım kalırsa tabi
Canım bende var aynısı. Margarin ya da tereyağını eritip etrafını yağlayıp dolaba koyuyorum. Kek hazır olunca direk döküp fırına atıyorum.Şu kek kalıbından aldım geçen yarın için buna deniyim diyorum uygun tarif aradım biraz bakalım
Halim olsa şimdiden yapacaktım ama halsiz kaldım
Ay bide kek kalıptan kolaylıkla çıkar inşallah başıma iş almayayım
İkisini aynı anda kullanıyorum yazan varmıydi gönülüm neyse dene bakalım nasıl olacak yazarsınKızlar sagolun sanırım hem süt hem yoğurt katicam güzel olur inşallah
Ay benimki de çıktı çok şükür canım teraygla yagladım direk harcı döktümCanım bende var aynısı. Margarin ya da tereyağını eritip etrafını yağlayıp dolaba koyuyorum. Kek hazır olunca direk döküp fırına atıyorum.
Gerçi bi kere de sıvı yağla yağlamıştım onda da yapışmamıştı diye hatırlıyorum
Ama kek iyice soğumadan kalıptan çıkarma . Sonra yarısı kalıpta kalır
Yoktu ablaİkisini aynı anda kullanıyorum yazan varmıydi gönülüm neyse dene bakalım nasıl olacak yazarsın