Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol gönül. Yeri bende ayrı hepimizde ayrıCanım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..
Yaşlı insanların yeri bende hep ayrı.. dedelerim de öyleydi..
Onlar konuşsun ben dinleyeyim.. ezbere bildiğim hikayeleri de dinleyeyim...dizlerinin dibi huzur, elleri, gözleri, yaşamları çok derin, çok emek....
Sağolasın tinnoşum. Bende anlamadım. Ventolin cortair vermişler hastanede. Eve vermemişler bile. Bi antibiyotik iğne yazmışlar. Bende kozalak macunu sipariş etmiştim yarın gelcek onu götürcem bakalım. Masajı da yaparız inşallah yaptırırsaOyy canımmm geçmiş olsunnn sivitimmmm
Göğüs hastalıklarına bakan doktor ne diye göndermiş böyle doluysa
Sırtına masaj yapın kuzumm aslında ödem balgam çözücü ilaç kullansaydı iyi olurdu
Evet abla okudum bir hafta önce surelerimi okumuştum zaten diğerlerini de okudumGonulmeyvesi canım MssPARE nin Kadir gecesi topiğine bildirim yapmadın duaları okuyup, listedeki herkese bağışlayıp ve kadir gecesi duasını okudun mu
İyiymiş canım titremesi geçmiş sanırım antibiyotik iğne işe yaradı. Sabah boş tüpü indirmiş aşağıyasweetgirlcandy deden nasıl canım
Bende yeni uyandım kafam kazan gibiGünaydın diyeyim yeni uyandım kamyon geçmiş gibi üzerimden. Salı günü sabah yolculuk var gitmeden evi temizleseydim Allahiiiim
Bende küçük kızla salı sabahı tatile çıkıyoruz bende bir toplasam kafam rahat olur dağınık gittimmi aklım evde kalıyorGünaydın diyeyim yeni uyandım kamyon geçmiş gibi üzerimden. Salı günü sabah yolculuk var gitmeden evi temizleseydim Allahiiiim
Herkes külahı önüne almış bayram temizliğini düşünüyorPazar sessizliği var burda ama bugün cumartesi
Toplu paketGünaydın iyi günler hayırlı iftarlar
Toplu paket