- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.397
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kiz 1 kere kendisine mesaj atiyorum dönmezse gruptanda yaziyorumElime not yazcam bunu
canim o konuda narin kendisi. Sessizce de çıkarıyor listeden zeyno genc
Gerçekten o yüzden giremedim. yetiştirmem korkusuyla çarpılar gözümde uçtu
Oluyor arada bir geçici bir soruntiklayinca yeni sekme tarzı yazılar çıkıyordu simdi baktm düzelmiş iyi bari sorun bende sanıyordum
Aynen canım öyleymiş düzeldiOluyor arada bir geçici bir sorun
Canımm Bonusumm hemen indireceğim öğlen aralarında okumaya çalışırımTinnoşum hayrat neşriyatı da tavsiye ederim hattı en kolay okunan kurandır.
Seninki de çok güzelmiş tecvidli yazıyor türkçesi.
Aynı zamanda hayratın uygulamasında Kuran okumak çok rahat kaydırması var sen ellemeden sayfayı okuyorsun
Tamamdır bebeyimm
Aminnn aminnn pamuğummmmm her fırsatı değerlendireceğim inşallah bir gün o topiğide paylaşırız ablaoşummÇiçeğimmmm birlikte hatim grubunda da bulunmak için sabırsızlanıyorum az az da olsa sürekli oku. Okudukça hızlanacaksın maaşaAllah
Can paremmm dün hatta öyle yaptım kolay olduinşallah seri bir şekilde devam ederim sağol canımın içiOkudukça daha hızlanırsın bitanem bide netten falan aç kuran okumaları takip et daha yardımcı olur ❤
Penyezim doğru diyor takipte çok faydalı bunun için hevesli olman çok güzel maşallahCanımm Bonusumm hemen indireceğim öğlen aralarında okumaya çalışırım
Tamamdır bebeyimm
Aminnn aminnn pamuğummmmm her fırsatı değerlendireceğim inşallah bir gün o topiğide paylaşırız ablaoşumm
Can paremmm dün hatta öyle yaptım kolay olduinşallah seri bir şekilde devam ederim sağol canımın içi