Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dersin var gonulcum? Ben dinlene dinlene yapıyorum çokta bi şey yapmadımOturma odasını da detaylıca supurdim koltuk altlarıni falan
Buyuk süpürgeyi açtım çünkü
2 15 de dersim var yemek işini gelince halledicem de ne yapsam bilemedim yaa neyse dönüşü market dolaşırım
Şu halilari kıvırinca ele rahatlama gelir ki
Yaaa sadece bu siteye girmiyor telefon duruyor sürekli anlamadım gitti kaç kez yazmışım yaa
İyi günler balım nasılsın
sana fikir olsun diye yazdım canım , evet hep köfteli oldu ama kıyma almışken yapayım dedim bide sulu köfte çorbasını çok severiz.Ellerine sağlık abla baya köfteli bir menü olmuş benimde buzlukta köfte var aslında ama onunla bisey yapabilirim belki
Bende ni fırına köfte patates atsam bak bi iyi geldi şimdi bu fikir
Oh bak ne güzel işler yapmışsın.Evi havalandırdım
Yatağı topladım
Bulaşık makinesi çalıştırdım
Çamaşır katladım
Çamaşır makinesini çalıştırdım 2 kez
Kurutma makinesi çalışıyor
Koltuk örtülerini yıkadım
Evi süpürdüm
Üstten sildim
canım kremalı makarna çekiyor yapsam midem kotu olur mu acaba ? hiç iftarda makarna yemedim gerçi mantı yedim bi şey olmadı ama kremalı ya şüpheye düştüm
Sağol pinhancımOh bak ne güzel işler yapmışsın.
Canın çektiyse yap ödüllendir kendini
Krema kötü mü eder mideni? Dokunuyor mu?
5 dk da halledersin hadiii kalkKalkıyorum.
Bismillah haydi.
Gerçekten kalkıyorum.
Dişine kanal yaptırdı ya uyuşturucu iğne vuruyorlar ya ondandır diye düşündümNe iğnesi yaptırdı
Off yap yap yee benim içinde yeeEvi havalandırdım
Yatağı topladım
Bulaşık makinesi çalıştırdım
Çamaşır katladım
Çamaşır makinesini çalıştırdım 2 kez
Kurutma makinesi çalışıyor
Koltuk örtülerini yıkadım
Evi süpürdüm
Üstten sildim
canım kremalı makarna çekiyor yapsam midem kotu olur mu acaba ? hiç iftarda makarna yemedim gerçi mantı yedim bi şey olmadı ama kremalı ya şüpheye düştüm
Sen nerenin bacısı?Dişinimi çektirdi
Mübarek makarna kime dokunmuş kiSağol pinhancım
Bilmiyorum ki kötü etmez normalde ama ramazanda eder mi diye düşündüm ama yapıcam