- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Allah razı olsun, aminnAllah kabul etsin inşallah bizede nasip etsin rabbim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun, aminnAllah kabul etsin inşallah bizede nasip etsin rabbim inşallah
Yapalım inşallah canım ay bide o sorun var demi gündüz uyuyunca gece uyumuyorlar inşallah güzel uyur geceİnşallah yarın beraber yaparız benim de her şeyim duruyor bugün eve gelince uyuduk oğlumla İnşallah gece tepemize dikilmez
Bu sayfada bir harf yazdığım kim varsa isimlerini bilmesem de nasip et diye dua ettimAyy Allah kabul etsin çok istiyorum inşallah bana da nasip olur
Genelde öyle oluyor ama inşallah olmazİnşallah güç gelsin diye yediklerim yüzünden şişip uzanmam tekrar ya
İnşallah canımYapalım inşallah canım ay bide o sorun var demi gündüz uyuyunca gece uyumuyorlar inşallah güzel uyur gece
Efsaneyi unutmayalım
3 4 kilo fazlan olduğuna emin misin teyzeBuda benim gibi matıksal tıppın geçeğinin farkında
Benimde biraz dağınık bugün yemek yapamadımŞimdi mutfağı dağınık bi ben miyim?
Bardaklar var makine boş değil kızda uyumuyor onu uyutayım dersem bende gideceğimŞimdi mutfağı dağınık bi ben miyim?
3 4 kilodan sonra tığ olacağız3 4 kilo fazlan olduğuna emin misin teyze
Benimde biraz dağınık bugün yemek yapamadım
Çay bulaşığı falan var
Bardaklar var makine boş değil kızda uyumuyor onu uyutayım dersem bende gideceğim
Maşallah ben bugün yapamam yaa midem çok kötü oldu leslie yapmayı düşünüyorumBen gidirim paşa paşa dostlar beni hatırlasın
Evet o şekilde satılıyor öyle aldım benÖğütülmüşmü