- 11 Nisan 2007
- 83.032
- 481.915
Memlekete gidince ağşamları yoksun sankiGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memlekete gidince ağşamları yoksun sankiGünaydın
gündüzleri ev topluyorum nevresimler havlular dolapları açamıyorum kafama bir şey düşecek diye onları yapabildiğimi yapıyorumMemlekete gidince ağşamları yoksun sanki
Sen duramazsınHer tarafı topladim düzenledim bi is yapmicam bugün.yemek ve wcyi temizlerim tabi durabilir sem
Ne oldu kuzum neyin varÇok tıkandım nefes alamıyorum hareket ettikçe. Ev öylece duruyor
Radikal bir değişim olmuşAktif Lora kız resmin niye değişti
bizim pazarada çiçekçi geliyo çok güzeller önünde baya bi durup bakıyorum hepsinden almak istiyorum. ama nereye koyucam kim bakıcak inşallah bi arsa alabilirsek emekli olunca yazları orda kalırız, ozaman istediğim bütün çiçekleri ağaçları yetiştirmek istiyorum. sakarya geyve tarafları çok güzel oralarda arsalar var eşime diyorum bayram tatilinde gidelim, gezelim bakalım güzelmi hem istanbula yakın bakalım götürürse gitmek istiyorum.Evi topladım oğlanı fırçaladım hazırlanıyorum pazara çıkmaya.
Hava baya güneşli mis gibi.
İnş çiçekçi orda değildir
Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin , canım bizlerede nasip olur inşallah
Amin inşallahgolgefeslegeni sağ salim gidip gelsinler çok sevindim sizin adınıza