- 28 Ekim 2022
- 5.908
- 14.519
- 28
Evet sağol. Bekarken ona kaynanam alistirttigi icin yardim ediyor mutfakta.Eşinin yardım etmesi çok güzel Allah mutluluğunu daim etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sağol. Bekarken ona kaynanam alistirttigi icin yardim ediyor mutfakta.Eşinin yardım etmesi çok güzel Allah mutluluğunu daim etsin
DIhandım
Noluyo bee
Evet o üst cilası gidince de hep kirli gibi duruyor aynı hatayı bende yaptıydımBende bu eve taşındığımız da şimdi ilk hevesle wc temizligine girdim. Kireç sökücü mü döktüm ne döktüm bilmiyorum üstüne bir şey daha döktüm bir duman yukseldi ölüyordum ahahah
Sonra duman kalktı wc ninde doğal beyaz boyası kalkmış gri olmuş. Rezillik
Dönüşü de yok. Yepyeni klozet sen niye iksir yapiyosun düşündüm acaba beyaz yağlı boyayı sürsem kurutsam. Ama durmaz oda hiç girismedimEvet o üst cilası gidince de hep kirli gibi duruyor aynı hatayı bende yaptıydım
Öyle kalsın olan olmuş artıkDönüşü de yok. Yepyeni klozet sen niye iksir yapiyosun düşündüm acaba beyaz yağlı boyayı sürsem kurutsam. Ama durmaz oda hiç girismedim
Aslında bu gemilerde kullanılan boyalar var ya belki onlar tutar. 5 senedir bu konuda düşünüp üşeniyorumÖyle kalsın olan olmuş artık
Olabilir ama kim uğraşacakAslında bu gemilerde kullanılan boyalar var ya belki onlar tutar. 5 senedir bu konuda düşünüp üşeniyorum
Ben değilOlabilir ama kim uğraşacak
Aşırı temizlikten aşınmış deriz bizeBen değil