- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Usta bir tembel düşünür derki amaan sabah yaparsınDolabı sildim bıraktım ya kitaplık çıkacak süpürülecek baya toz olmuş görmemiştim dökülenleri gece gece olmayacak işler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usta bir tembel düşünür derki amaan sabah yaparsınDolabı sildim bıraktım ya kitaplık çıkacak süpürülecek baya toz olmuş görmemiştim dökülenleri gece gece olmayacak işler
Tam da öyle dedimUsta bir tembel düşünür derki amaan sabah yaparsın
Pinhan kırpıyor gözünü böyle ben seyiriyorumŞu öpücüğü de kolay kolay atmam he içimden geldi
niye öyle ya o da sevmediğim emojiler arasındaPinhan kırpıyor gözünü böyle ben seyiriyorum
Haydaa az geriye sar kendiniSizlere bişey sormaya girdim fikir almak için unuttum neydi
Gidince gidiyor ya kafamda olayları tekrar yaşadımHaydaa az geriye sar kendini
Pinhan kırpıyor gözünü böyle ben seyiriyorum
Ne diyorsunuz anlamadım yaaniye öyle ya o da sevmediğim emojiler arasında
Amin LoraBen de yeni keşfettim bi genç var bütün argümanlarını çürüttü bu defa da yediremedi kendine hakaret vari konuşmuş,helal olsun kendini böyle yetiştiren saygın insanlara cihat ediyorlar resmen.Altay cem Meriç bende sıkı takipçisiyim.kendi o yoldan geçtiği için daha anlayışlı ve keskin cevapları var.insallah tüm kafası karisiklara hidayet vesilesi olur. Sipariş vermiştim iki kitabını merak ediyorum