Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu emojide ki Amin emojisini koymak istiyorum ama şekli itibari ile şey oluyor icim rahat olmuyor bizim aminimizi de koysalar keşke :110:o_O
Benzer sıkıntı nazar boncuğu için de geçerli.
Burada daha önce de konuştuk, boncuk bırakıyoruz ama biz yine de "maşallah" demiş oluyoruz.
Boncuk ❌

Her gün dua çekiyoruz salavatları da çekip atıyoruz içine

Eklentiler

• 20240320_231839.jpg
    20240320_231839.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 20240320_232019.jpg
    20240320_232019.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 29
Aynenn ben daha önce değişim olsun diye yönetimi etiket ettim, ama :KK43:
En azindan söylemişsin Buda çok güzel 😌
önemli olan anlamı diye düşünüyorum artık ben boncukda öyle
Evet doğru yaa biz o niyetle koymuyoruz 😌
Burada daha önce de konuştuk, boncuk bırakıyoruz ama biz yine de "maşallah" demiş oluyoruz.
Boncuk ❌
Sadece maşallah niyetimiz Evet yazı olarak da yazdığı için onda bende onu düşünerek koyuyorum aslında da Amin de de Amin yazıyor öyle bi aklımdaydı yazıverdim
Hepimizin niyeti birmiş çok şükür 😌🤲🏻😍
Çok takılmayın yav niyet önemli
Evet asıl olan niyet 😌🤲🏻
Her gün dua çekiyoruz salavatları da çekip atıyoruz içine
Ayy çok güzel yaa maşallah 😍
Evet ya budizmi temsil ediyor galiba 🤣 ben de korkuyorum o emojiden artık kullanasım gelmiyor😅
Yine Amin niyeti ile kullanırız yaa şimdi bildik ki herkesin amini bir elhamdülillah😍 herkes bunu yaparken rahatsızlık duymuş onlara iğne ucu kadar benzemek bizi rahatsız etmiş 🥲bu ne büyük nimet❤️ bundan sonra yapsak da sıkıntı olmaz Allahin izni ile 😍🤲🏻

Boncuk ❌
Bildiğimi söylemezsem üzerimde kalır nazar boncuğu çok sıkıntılı birşey medet umarak takmak şirk koşmak anlamına geliyor,Allah'a eş koşmak.E bız üzerimize takmıyoruz😅 burada emoji ama benim elim gitmiyor birşeyi temsil ediyor sonuçta o yüzden elim gitmiyor artık.🙂
Her zaman amelde niyet önemlidir ama günahın en büyüğü şirk koşmaktır bunu biliyoruz zaten bilmeyen varsa da nazar boncuğu için durum bu.

Kızlar Bugün duyduğum iki güzel yaziyi sizlerle de paylaşmak istiyorum 🌿🌿🌿

🌿"Ramazan ayi boyunca şeytanlar zincire vuruldu. Ama bizler hala bazı şeyleri yapmakta zorluk çekiyoruz. Çünkü Şeytanlaşmış nefsimiz ve şeytanlaşmış insanlar hala serbest.. Unutmayın Şeytanı şeytan yapan nefsiydi.."🌸

🌿"Allah katında en sevimli amel, devamlı olandır.. Birkaç gün yapıp fazla fazla yapmaktansa az yapıp her gün o amele devam etmek en sevimli olanıdır.. Rabbim devamlı amel edenlerden olmayı hepimize nasip etsin..🤲🏻"🌸

X