- 13 Ağustos 2022
- 6.215
- 25.503
Düne göre daha iyiyim bonus sağolHayal sen nasıl oldun
Hala yatıyorum ama düne göre iyiyim çok şükürHayalkuran Nasıl oldun ayaklanamadın herhalde
Ne hastayız ne iyiyiz bu senenin salgını da bi değişik
büyük konuşmuyorum hayat şartları neyi gösterir göstermez bilmiyorum öyle bir zaman gelir kimseye emanet edilmez denilirse el mahkum kimseyi madur etmemBunları bide Bdv den bakalım ne oluyor
Ooo. Kuzum biraz bitkisel takıl kozalak şurubu filan deneSağol efserim. Ateş öksürük burun akıntısı ateş biraz düştüde öksürük kuru gibi. Yeni diş çıkarıyor 2 tane ondan mı alerji mi anlayamadim
Geçmiş olsun loraSağol efserim. Ateş öksürük burun akıntısı ateş biraz düştüde öksürük kuru gibi. Yeni diş çıkarıyor 2 tane ondan mı alerji mi anlayamadim
Geçmiş olsun canımSağol efserim. Ateş öksürük burun akıntısı ateş biraz düştüde öksürük kuru gibi. Yeni diş çıkarıyor 2 tane ondan mı alerji mi anlayamadim
İyi şükür nolsunHahha arada öyle bir sevdalanıyorum ❤
Iyiyim canım Ramazan telaşı hatimler cüzler ftar telaşı koşturuyorum
Sen nasılsın ❤
Ruhu şat olsunDün Bingöllü Dr. Teğmen şehit olmuştu.Şimdi çalıştığım hastane morgunda bekliyorlar
Ailesine Rabbim dayanma gücü versin
Zaten o videoydu beni de mahfeden yatağa düşüren regl sancım bile tuttu gecede uyuyamadım yeminle herşeyin başı stresAllah bereket versin, veriyor da...
Benim de dünden beri elinde pusetle koşturan küçük çocuk aklımdan çıkmıyor
"yemin ederim çok korkuyorum" diye ağlayarak geçti muhabirin önünden.
Defalarca izledim ağladım.
Ben böyle birşey yapmak istedim, bağırmak falan ne biliyim, birşey yapsam da içimdekiler çıksa.
Öyle bi üzgünüm bu ara yine.
Canım hiçbirşey istemiyor.
Geçmiş olsun loraGünaydın.kızım hasta hiç uyumadı boşlukta yürüyormuşum gibi yada ruyadaymisim gibi hissediyorum
Vardı deneyim hemenOoo. Kuzum biraz bitkisel takıl kozalak şurubu filan dede
Sağol canımGeçmiş olsun lora
Sağol sweetimGeçmiş olsun lora
Amin amin çok zor bizlerin bile tanımadığımız halde içi yanıyordaDün Bingöllü Dr. Teğmen şehit olmuştu.Şimdi çalıştığım hastane morgunda bekliyorlar
Ailesine Rabbim dayanma gücü versin
Günaydın.kızım hasta hiç uyumadı boşlukta yürüyormuşum gibi yada ruyadaymisim gibi hissediyorum
Amin aminGerçekten öyle.
Tam hevesle birşey yicem boğazıma takılıyor yemin ederim, içim almıyor.
Ama sonra elbet yiyorum.
Gülüyoruz ediyoruz.
Çocuklarıma bakıyorum, ne kadar mutlu mesut normal yaşıyorlar, yavrum diyorum ne güzel güvendesiniz, size zarar veren sizi acıtan bir durum yok, emin ellerde yaşıyorsunuz.
Aklıma oralar geliyor.
Zaten sürekli videolar görüyorum.
Film gibi izletiyorlar bize. Gerçek olmasa keşke diyorum ama.
Allahım artık verdiği mühlet dolsun zulmedenleri kahrettiğini görelim, ibretlik yok oluşlarını görelim,dehşetli bir son olsun görelimNolur bir an önce görelim, şahit olalım diye istiyorum.
Depremden beri şu dolaylı yoldan çektiğim acılardan yaşlandım,çöktüm.
Bir de yaşayanlara sormalı elbet, benimki ne ama işte dışardan izlemek de çok zor oldu.
geçmiş olsun lora neyi varGünaydın.kızım hasta hiç uyumadı boşlukta yürüyormuşum gibi yada ruyadaymisim gibi hissediyorum