Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bunları bide Bdv den bakalım ne oluyor
büyük konuşmuyorum hayat şartları neyi gösterir göstermez bilmiyorum öyle bir zaman gelir kimseye emanet edilmez denilirse el mahkum kimseyi madur etmem
Ama şartları musayitse sırf pintilikten bak denilirse kendimi de kullandırtmam

Şuna da karşı değilim biraz kendimizle başbaşa vakit geçirmek istiyorum denilirse inan bir kaçgün bakarım çünkü ben bu konuda madur edildim öyle keyfim için değil baya ihtiyaçlarım için en basitini söyleyeyim annem kaza geçirmiş nereye gidiyorsun denildi
Bunlara hiç bir lafım yok ama devamlı sorumlukluk almaya ben cidden karşıyım

Zaten o videoydu beni de mahfeden yatağa düşüren regl sancım bile tuttu gecede uyuyamadım yeminle herşeyin başı stres bir isteksizlik var bende de zoraki iş güç yapıyorum.Annemle babamı görmeye gittim dün abimler ve yengemi de sordum biraz dertleştik aynı konu zaten.
Oğlumla bime gittik araba aldık, anneme de ev terliği aldım görünce hoşuma gitti ama oyuncaklar ateş pahası oğlan küçükken alabiliyorduk hemde eşim şuanki kazancının yarısını bile kazanmıyorken şuan üç katı çalışıp mağazadan bir oyuncak alabiliyoruz.

Amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…