- 11 Nisan 2007
- 83.118
- 482.355
Napıyon parişim görüşemedik akşam bi gördüm tinnoşla meşk edirdin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol abla sizede geçmiş olsungeçmiş olsun canım yine ortalıkta bi salgın var benim kızda dün hasta gibiyim anne diyodu
Hah aynı böyleydin
Hayal sen nasıl oldunSağol abla sizede geçmiş olsun
3 çocuğu var 1 evli 2 si duruyorEltin büyüktür senden onun evlenen çocuğu yok mu
43 yaşındayım sevsem severim yani 49 anne olanlar var ben torun seveceğimTorun sevelim diyeceksin sanki az sonra
43 yaşındayım sevsem serim yani 49 anne olanlar var ben torun seveceğim
Ben sadece severim gerisine karışmamBen sevemem dizim ağrıyo kendime bakacam gezecem
Hahha arada öyle bir sevdalanıyorum ❤Napıyon parişim görüşemedik akşam bi gördüm tinnoşla meşk edirdin zaten
Ben sevemem dizim ağrıyo kendime bakacam gezecem
Bunları bide Bdv den bakalım ne oluyorBen sadece severim gerisine karışmam
Bundan bizim eve alsam hepsi dayak yer otururWatch this story by Selviye Hürriyet on Instagram before it disappears.
732K Followers, 243 Following, 360 Postswww.instagram.com
Geçmiş olsun canım neyi var ?Günaydın. kızım hasta hiç uyumadı boşlukta yürüyormuşum gibi yada ruyadaymisim gibi hissediyorum
Sağol efserim. Ateş öksürük burun akıntısı ateş biraz düştüde öksürük kuru gibi. Yeni diş çıkarıyor 2 tane ondan mı alerji mi anlayamadimGeçmiş olsun canım neyi var ?