- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Teşekkür ederim. Anlamadım ki abla akşam çok iyidi gece öksürük hapşırık ateş oldu biranda.geçmiş olsun lora neyi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Anlamadım ki abla akşam çok iyidi gece öksürük hapşırık ateş oldu biranda.geçmiş olsun lora neyi var
Sağol bonusum. İyi gibi ateş düşüyor da çok halsiz öksürük gıcık bi şekilde artıyo üşütecek hava falanda yoktuGeçmiş olsun yavruya daha iyi mi?
Hepsine katılıyorum Teneffüs ziliZaten o videoydu beni de mahfeden yatağa düşüren regl sancım bile tuttu gecede uyuyamadım yeminle herşeyin başı stres bir isteksizlik var bende de zoraki iş güç yapıyorum.Annemle babamı görmeye gittim dün abimler ve yengemi de sordum biraz dertleştik aynı konu zaten.
Oğlumla bime gittik araba aldık, anneme de ev terliği aldım görünce hoşuma gitti ama oyuncaklar ateş pahası oğlan küçükken alabiliyorduk hemde eşim şuanki kazancının yarısını bile kazanmıyorken şuan üç katı çalışıp mağazadan bir oyuncak alabiliyoruz.
Makinenin duşuna bastım da yazabilirsinUzun görünsün diye tek tek de yazdım işte
O da bir iş sonuçta, basmasam çalışamazMakinenin duşuna bastım da yazabilirsin
Biz yön veriyoruz farkında mısınO da bir iş sonuçta, basmasam çalışamaz
Kadını görsemde yalnızz değilsin desemWatch this story by on Instagram before it disappears.
11M Followers, 6 Following, 9,712 Postswww.instagram.com
O neydi kıııızzzKadını görsemde yalnızz değilsin desemWatch this story by on Instagram before it disappears.
Etkimizi hafife almamalıyız aynen, farkındalığım arttı şuanBiz yön veriyoruz farkında mısın
Geçen yaz aynen öyleydi. Duş camından balkon camına evde ne varsa kırmıştımO neydi kıııızzz
Yok ben sizden beriyim
Napıyon lora evde bulduğun her şeyi kırıyon mu yoksammKadını görsemde yalnızz değilsin desemWatch this story by on Instagram before it disappears.
Çoğu elimde kalıyodu çoğu daa kendi kendine sağlam bisi kalmadiNapıyon lora evde bulduğun her şeyi kırıyon mu yoksamm
O kadın gibi tv ler kahve makineleri kırmadın inşallahÇoğu elimde kalıyodu çoğu daa kendi kendine sağlam bisi kalmadi
Kv nin TV yi böyle yapmıştım çaydanlık tencere kapakları ohoo. Sakarlık desem kesildi çok şükür. Duş cami ile kapatmıştım mevzuyuO kadın gibi tv ler kahve makineleri kırmadın inşallah
Baya bi masraftan sonra kapatmışsınKv nin TV yi böyle yapmıştım çaydanlık tencere kapakları ohoo. Sakarlık desem kesildi çok şükür. Duş cami ile kapatmıştım mevzuyu