- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
İyi ki geldin hosgeldinÇünkü dışardan yeni geldim
5 dekkeye gelirimBen gidiyorum nasip olursa 1 saat gelmiciim. Çok heyecanlıyım kac gündür doğru düzgün fosur fosur temizleyemedim evi
Nice mutlu senelere abla
Doğum günün kutlu olsun
yeni yaşın güzellikler ile gelsin mutlu yıllar abla
papatyamm Hayır getirsin yeni yaşın
Yeni yaşın sagluk güzellik mutluluk bol sevinçler getirsin canım⚘
çok teşekkürler hepinizi çok seviyorumEki Görüntüle 3403042 @papatyamm ablacımm yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk getirsin.İyikiii doğdunnn Nice mutlu senelere
çok sağol canım seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık,huzur , mutluluk getirsin ben tam tarihini bilmiyodum.
Sorun yok canım ben yazmadım zatençok sağol canım seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık,huzur , mutluluk getirsin ben tam tarihini bilmiyodum.
Sağlıklı huzurlu yaşlar olsunçok teşekkürler hepinizi çok seviyorum
çok sağol canım
Oğlan evden anca çıktı kargo geldi falan derken sanki hızlıymışım gibi duraksadım haKısa kısa yazicam
Çamaşır attim️
Yatak odasını topladım️ havalandirdim ️
Kışlık 1 2 bisey kaldırdım️
Krem vs. Olan yeri düzenledim️
amin canım amin inşallahSağlıklı huzurlu yaşlar olsun
Aaaa doğum günün kutlu olsun Bonusum. Rabbim nice güzel yaşlar nasip etsin ailenle birlikteDaha yeni 39 umu doldurdum 40 a selam verdim inşallah 40.yaşım bana hayır getirir 40 ın maneviyatını hissetmek nasip olur
Papatya abla, hayırlı yaşların olsun inşallah, nice senelere sağlıkla huzurlabende bugün 49 umu dolduruyorum, 50 ye selam veriyorum. hayırlarla gelsin inşallah yeni yaşlarımız
Amin canim amin inşallahPapatya abla, hayırlı yaşların olsun inşallah, nice senelere sağlıkla huzurla