- 11 Nisan 2007
- 83.193
- 482.936
Pek faidatlı gelmedi kulağımaAfiyet olsun canım
Narin ve zarif İzmirli elticiğimin elinde kahve içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek faidatlı gelmedi kulağımaAfiyet olsun canım
Narin ve zarif İzmirli elticiğimin elinde kahve içiyorum
eve gidince nasipseAbla afiyet olsun namazı kıldın mi
İyi yalnız değilmişim ayıp olmazsa sevinicemeve gidince nasipse
Af buyur bonusum Türkçe meali nedir faidatlınınPek faidatlı gelmedi kulağıma
sevin sevinİyi yalnız değilmişim ayıp olmazsa sevinicem
Yani acaba mecazen mi yazdın gibi anlamış olabilirAf buyur bonusum Türkçe meali nedir faidatlının
Beraber kılarız inşallah bugün oğluma ekstra bi enerji geldi 20 dk oldu yok elma isterim yık.su isterim derken şuan hala besik içinde debeleniyor uyusa kalkacam inşallahsevin sevin
Yok yok gönülüm iyidir eltim 5 ay ara ile evlendik Elhamdülillah ciddi kafaya takılacak sorunlarımız olmadıYani acaba mecazen mi yazdın gibi anlamış olabilir
Sen İyi kalpli bir ablamızsın ama eltilerden genelde nadiren böyle bahsedildir
Muhtemelen acaba bu zarif naif eltinin altında başka bir şeymi var diye düşünmüş olabilir
Kesin yine yanlış anladım
Bonus
Maşallah ne kadar güzel güzel bakan güzel görür güzel gören hayatından lezzet alır daim olsun inşallahYok yok gönülüm iyidir eltim 5 ay ara ile evlendik Elhamdülillah ciddi kafaya takılacak sorunlarımız olmadı
limonsuz da İzmir de ya ondan izmirli olduğunu yazdım.
Ben de hz fatıma ninnisiyle sallıyorum bakalim ne zaman uyuyacak ninni cok güzel gecte uyuyabilirBeraber kılarız inşallah bugün oğluma ekstra bi enerji geldi 20 dk oldu yok elma isterim yık.su isterim derken şuan hala besik içinde debeleniyor uyusa kalkacam inşallah
Ahh onu bende çok sevdim yeni duydum sayılır ama gönlüme hem huzur hemde hüzün çöküyor onu dinleyinceBen de hz fatıma ninnisiyle sallıyorum bakalim ne zaman uyuyacak ninni cok güzel gecte uyuyabilir
Aynenn bende de öyle oluyor icim maneviyat doluyorAhh onu bende çok sevdim yeni duydum sayılır ama gönlüme hem huzur hemde hüzün çöküyor onu dinleyince
Çok şükür uyudu oglum manevi saatime geçiş yapicam inşallah dunden beri bi oturamadimAynenn bende de öyle oluyor icim maneviyat doluyor
Gözler gidip geliyo az kaldı gidiciÇok şükür uyudu oglum manevi saatime geçiş yapicam inşallah dunden beri bi oturamadim
Senin yavrun ne alemde
İşte okuduğunla amel etmemek yoksa sabahtan akşama oku dur amel etmedikçe anlamı yokAynen. Zaten her maç olduğunda maruz kalıyorduk şok oldum. Geçen kandilde maç izledi sövdü sövdü sonra kuran okumaya başladı adam
Ben de hz fatıma ninnisiyle sallıyorum bakalim ne zaman uyuyacak ninni cok güzel gecte uyuyabilir
Keşke yakın olsaydık gelirdimm HayalcimmmGecenin sonuncusu benim yeni bitirdim mutfağı çay koydum içiyorum. O kadar çok yemek yapmışım ki ne yapıcam bilmiyorum pilav arttı yaprak sarması lahana sarması tavuk yemeği. Yarın Salı çarşamba iftara davetliyiz
Ya keşke valla çok güzel olurduKeşke yakın olsaydık gelirdimm Hayalcimmm
Ellerine sağlık