- 8 Aralık 2011
- 44.030
- 153.643
Midem ağrıyor biraz dinsin kalkayımÜtüye başladım şu an sana yazmaya girdim mutfakta çay bulaşığı ocak duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem ağrıyor biraz dinsin kalkayımÜtüye başladım şu an sana yazmaya girdim mutfakta çay bulaşığı ocak duruyor
Noldu mideneMidem ağrıyor biraz dinsin kalkayım
Geçmiş olsunMidem ağrıyor biraz dinsin kalkayım
şu hastalıktan sonra oldu ilaçlardan sanırım hasaslaştı Öğlen eve gelirken kaşarlı simit aldım onu yedikten sonra ağrı başladıNoldu midene
Sağol canımGeçmiş olsun
Hassaslaşmış tabi o ne güzel simitmiş öyleşu hastalıktan sonra oldu ilaçlardan sanırım hasaslaştı Öğlen eve gelirken kaşarlı simit aldım onu yedikten sonra ağrı başladı
Taşındım evet şükür yerleştik düzende oturdu sayılır bazen ne nerde bi aramam gerekiyorsweetgirlcandy canım taşınmışsın hayırlı olsun senin için düzenini oturttun mu?
Ders çalışmalar nasıl gidiyor başladın mı
Ilaclar mide ağrısı yapılır mide koruyucu almayıncaşu hastalıktan sonra oldu ilaçlardan sanırım hasaslaştı Öğlen eve gelirken kaşarlı simit aldım onu yedikten sonra ağrı başladı
Yaaa yaptınız mı hadi hayırlı uğurlu olsun sizin alt kata oturdu demi kv en son kabul etmişti. Ahsen son gaz kudurmaya devam. Aşırı ama aşırı yoruluyorum beden yorgunluğu dışında zihnim de yoruluyor düştü düşecek diye düşünmekten. Ama şükür sağlıklı ya elbet durulur büyüdükçe diyorumHamd olsun canım iyiyim haftasonu düğün vardı kardeşimin çook yoğunduk haliyle bu sabah epey yorgun uyandım evi toparladım biriken çamaşırlar bulaşık vs.olmuştu
E bi de bol bol halay çekince topukluyla ben pert ama topuklu severim aram iyidir şansa hiç olmadığı kadar yağmur yağdı sweet bugünse güneş açtı hava missKazasız belasız atlattık buna da şükür.
Sen nasılsın canım Zeynep Ahsen nasıl?
bende özlemiştimHassaslaşmış tabi o ne güzel simitmiş öyle
Geçmiş olsun efseriko. Tahin varsa o iyi geliyorMidem ağrıyor biraz dinsin kalkayım
Ütüye ara verdim devam edicem gelcen mibende özlemiştim
Yemez olaydım dedirtti
Seda karikatür paylaşmak yasak sitede. Haberin olsun bir daha paylaşmazsınTemizlikle ilgili bu karikatürü gördüm komik.
Tahin pekmez var tek tahin yokGeçmiş olsun efseriko. Tahin varsa o iyi geliyor
Hee ben direkt yanma diye düşündüm nedense halbuki ağrıyor demiş ağrıya incir de iyi gelirYanma varsa Efser tahin iyi geliyor.
Patates suyu duymuşdum aç karnına içilmesi iyi geliyormuşYanma varsa Efser tahin iyi geliyor.
Zencefil çayı iyi gelir mideye gebelere bulantı zamanı önerilir.Patates suyu duymuşdum aç karnına içlmesi iyi geliyormuş
Tahini yeni duydum
Sabaha Allah kerim elime ne geçerse artıkZencefil çayı iyi gelir mideye gebelere bulantı zamanı önerilir.
Sarı kantoron çayı iyi geliyor.
Yanmaya karbonatlı su iyi gelir hiç bir şey yoksa. Bal da iyi gelir derler.
Yudum yudum soğuk süt bir de