- 11 Nisan 2007
- 83.029
- 481.872
Yanlış anladın sankiKuzum bir ara yarım akıllla bir şeyler okudum sürecin hayırlı uğurlu olsun inşaalah doğru anlamışımdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anladın sankiKuzum bir ara yarım akıllla bir şeyler okudum sürecin hayırlı uğurlu olsun inşaalah doğru anlamışımdır
Dipli falan benimde ihtiyacım var birlikte yapalım mı?Bende günlük rutinlere devam ediyorum. ama dip köşe bi giriş yapmam lazım cumartesi gecesi misafirlerim var çaya
Nego başkanım bi gelip el atsan mı nerelerdesin nasılsın
akşamları işten gelince yapmaya başlayacağım cuma akşamına kadar vaktim var öyle plan yaptımSen ne zamanlar yapabilirsin penyez83 hangi gün? Ben bş günde yapamam da oda oda yaparım inşallah birlikte olursa güç olur
Bu kadar sevineceğini tahmin etmemiştim birlikte yapacaz diyeakşamları işten gelince yapmaya başlayacağım cuma akşamına kadar vaktim var öyle plan yaptım
Bu akşamdan başlayalım 20 den 22 ye kadar ne yapabilirsek artıkBu kadar sevineceğini tahmin etmemiştim birlikte yapacaz diye
Bonus çırpınıyor biri çıkmıyor karşısınaDipli falan benimde ihtiyacım var birlikte yapalım mı?
Bonus çırpınıyor biri çıkmıyor karşısına
Hamd olsun canım iyiyim haftasonu düğün vardı kardeşimin çook yoğunduk haliyle bu sabah epey yorgun uyandım evi toparladım biriken çamaşırlar bulaşık vs.olmuştuTeneffus Zili nasılsın geçen yazdığın mesaja cevap yazacaktım o ara atlamışım aklıma geldin
Yeni gördüm çocuklar için 5 sevgi dili yetişkinler için olanı okumuştum öncedenEline sağlık. Ne okuyorsun?
Maşallah elinize sağlık.Hayırlı akşamlar ❤❤
Yaptıklarımı yazmaya geldim
❣Sabah evi havalandırdım
❣Nevresim değiştirdim
❣Lavaboları yikadım
❣kızımın çamaşırlarını yikadım
❣Mutfak örtüleri, sofralari,havlularini,bezlerini yikadım
❣nevresimleri yikadım
Garibim makine hic durmadı
❣Çamaşır katladım
❣Bulaşıkları makineye dizdim
❣Kalanlari elde yikadım
❣Eve makine tuttum
❣Yerleri sildim
❣Ispanak yikadım
Yemek bulaşıkları beni bekliyorr
Bir de mutfak perdesini yıkayacam
Maden suyu iç gün de bir tane iyi gelir hamilelik de krampaŞuan sol ayağım ağrıyor galiba kramp girdi.
Eve geliyorken biraz yürüdüm sanırım ondan .
Özledik kız ❤ Allah mesut etsin bir ömürHamd olsun canım iyiyim haftasonu düğün vardı kardeşimin çook yoğunduk haliyle bu sabah epey yorgun uyandım evi toparladım biriken çamaşırlar bulaşık vs.olmuştu
E bi de bol bol halay çekince topukluyla ben pert ama topuklu severim aram iyidir şansa hiç olmadığı kadar yağmur yağdı sweet bugünse güneş açtı hava missKazasız belasız atlattık buna da şükür.
Sen nasılsın canım Zeynep Ahsen nasıl?
evet evde var.Maden suyu iç gün de bir tane iyi gelir hamilelik de krampa