- 11 Nisan 2007
- 83.023
- 481.828
İyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler
Yaptıklarımı yazacaktım , yazacak kadar bişey yapmadığımı farkettim selam verip yatayım dedim
İyi gecelerİyi geceler
Stres yapmadan ne kadar derse bakarsam kar diyerek çalışıyorum sen de öyle yap gec kaldım diye stres yapmaAmin teşekkür ederim canım benim
Evet hep bişeyler çıkıyor. Ama çok geç kaldım bi an önce başlamalıyım.
Bende hepsini götüremiyorum Tarih Coğrafya Türkçe şeklinde gitmeyi düşünmüştüm
Amin Allah razı olsun canımAllah kolaylık versin canım
Yaktıkları nı yazmaya üşenen de var benim gibiYaptıklarımı yazacaktım , yazacak kadar bişey yapmadığımı farkettim selam verip yatayım dedim
Dün sabah bir posta yapmıştım toktum
Bende tarih bitse de gitsek modundayım önden o bitsin istiyorumStres yapmadan ne kadar derse bakarsam kar diyerek çalışıyorum sen de öyle yap gec kaldım diye stres yapma
Tarihe başlamıştım ama devamını getiremedim. Ilk aramın iyi olduğu dersleri bitireyim dedim sona attm onu
Ahh bonusum ben de dün kombi servisi bekledim. İyiki beklemişsin yoksa çaya yazık olurduHerkes gitti ben seni bekledim golgefeslegeni çay da ziyan olmadı tabi
Bonus benim de camlarım ve mutfak dolaplarımın elden geçmesi lazım ama hiç canım istemiyorDelirttiniz ulan beni
Kış uyukusu bastı bu araEfser nasılsın iyi misin