- 23 Mart 2022
- 14.146
- 52.785
- 41
Yaaa neden öyle düşündünüz kiii aslında sevindim ohhh dedim tek değilim birlikten kuvvet doğarpenyez83 in sevinci gözümün önünden gitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa neden öyle düşündünüz kiii aslında sevindim ohhh dedim tek değilim birlikten kuvvet doğarpenyez83 in sevinci gözümün önünden gitmiyor
Hiç farketmedi mi canın sıkkınsa oda yapıyor tabiSabaha Allah kerim elime ne geçerse artık
Yaaa neden öyle düşündünüz kiii aslında sevindim ohhh dedim tek değilim birlikten kuvvet doğar
Yanlış emojimi yaptım acep içlenme bonusumm bi kahve yapayım barışalımiçime işledi fena içlendim
Yaaaa ben bunu düşünüyorum amaaa kendime güvenemiyorum anlamında kullandımBi de böyle yapmış
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımTaşındım evet şükür yerleştik düzende oturdu sayılır bazen ne nerde bi aramam gerekiyor
Başlayamadım ya bi bıraktım kaldı öylece. Bir kaç güne başlayım diyorum güç gelirse inşallah sen naptın çalışmalar nasıl gidiyor
Takılıyorum sana yaYanlış emojimi yaptım acep içlenme bonusumm bi kahve yapayım barışalım
Tamam . Normal bi internet resmiydi buSeda karikatür paylaşmak yasak sitede. Haberin olsun bir daha paylaşmazsın
CanımsınnnTakılıyorum sana ya
Amin teşekkür ederim canım benimAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
Derse başladıkça hep bir seyler çıkıyor ya anlıyorum seni bende tam düzeni oturtuyorum bir seyler çıkıyor buaralar iyiydi çalışmalar ama esim askere gidecek yine bozulacak
ben fırsat buldukça çalışıyorum iyi gidiyor gibi sende başla canım çok gec olmadan
Türkçe videolarım bitmişti ama yanlışlarım çok çıkıyor konu tekrar test yapıyorum yanında Yavastan mat çalışıyorum biraz ilerleyip yanına cografya eklemeyi düşünüyorum dersler ilerledikce veya konular bittikce yeni ders ekleyecem hepsini birden götüremiyorum
Eline sağlıkYemek yiyip çay icince
Ocak sildim.
yag çözücü ile .
Bulaşık makinesini boşalttım.
Kirlileri dizdim.
Mutfağı topladım.
Yine bi gece oldu.
Allah kolaylık versin canımAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
Derse başladıkça hep bir seyler çıkıyor ya anlıyorum seni bende tam düzeni oturtuyorum bir seyler çıkıyor buaralar iyiydi çalışmalar ama esim askere gidecek yine bozulacak
ben fırsat buldukça çalışıyorum iyi gidiyor gibi sende başla canım çok gec olmadan
Türkçe videolarım bitmişti ama yanlışlarım çok çıkıyor konu tekrar test yapıyorum yanında Yavastan mat çalışıyorum biraz ilerleyip yanına cografya eklemeyi düşünüyorum dersler ilerledikce veya konular bittikce yeni ders ekleyecem hepsini birden götüremiyorum
Hoş buldumTabi kide❤ hoş geldin
Merhaba hoş buldumMerhaba hoşgeldiniz...