- 3 Temmuz 2020
- 1.289
- 7.576
Tiniminimavihanim dualarımdasın canım Rabbim nasip etsin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn aminnn çiçeğimmm Teşekkür ederimmm iyiki varsınızTiniminimavihanim dualarımdasın canım Rabbim nasip etsin ❤
Hadi hayırlı güzel haberler inşallahYa Rabbim ne güzel böyle güzel insanların duasında olmuşum çook mutluyum vallahi bak
Pazartesi kan verme günü eğer iyi hissedersem kendimi pazar günü test yapacağım çok heyecanlıyım
Uykusuzluk migrenim olduğu için çok etkiliyor. Baş ağrım 16-17 saattir devam ediyor. Sanırım sabah acile gideceğim.Çok geçmiş olsun uykusuzluk sebebi ile de tansiyonun düşüyordur bir acile mi gitsen serumla toplarsın kendini
Geçmiş olsun Arya Allah şifalar versinUykusuzluk migrenim olduğu için çok etkiliyor. Baş ağrım 16-17 saattir devam ediyor. Sanırım sabah acile gideceğim.
Aaa ne güzel haber canım Rabbim müjdeli haberlerle dönmeni nasip etsin inşallahYaa ablam aminnnn
Sizden öğrenecek çok şeyim var .İnşallah sonucum belli olsun da
Teşekkür ederim ablacımm dualarınız çok kıymetli sağolun
Uykusuzluk çok tetikliyor yazdıklarını bünyeyi zayıflatıyor şahsen ben çok tecrübe ettim.Doğum sonrası bir türlü toparlanamadım canım, sürekli baş ağrısı tansiyon düşmesi yaşıyorum. Bir de çok fena grip olmuştum tam bir ay sürdü 6-7 serum üzerine toparladım çok şükür daha iyiyim
Kolay gelsin Sweetcim Allah yardımcınız olsun ev bulmuşsun sanırım.Allahım bu ev topla topla bitmiyor annemde bi yandan temizliyor evi sanki pasaklı gibi arkamızdan konuşmasınlar diye
Doğum sonrası bir türlü toparlanamadım canım, sürekli baş ağrısı tansiyon düşmesi yaşıyorum. Bir de çok fena grip olmuştum tam bir ay sürdü 6-7 serum üzerine toparladım çok şükür daha iyiyim
Aynen canım bulduk şükür çok sağolasınKolay gelsin Sweetcim Allah yardımcınız olsun ev bulmuşsun sanırım.
Rica ederim canım İnşAllah faydasını görürsün. Bonusun dediği gibi hacamat da deneyebilirsin. Hem uykusuzluk hem yorgunluk çok baş ağrısı yapıyorAnnem arada gelip gidiyor da benim minik daha hava aydınlanmadan uyanıyor ve ben çok zorlanıyorum. Gün bitmiyor resmen ya bugün 5.50 de kalktı hava hâlâ karanlıktı. Yine baş ağrısı ile uyandım tansiyonum düşmüş 9/5, ağrı kesici içtim tuzlu ayran içtim hala geçmedi. Kahveyi bilmiyordum, deneyeyim teşekkür ederim canım
HoşgeldinSelamlar ben de katılmak istiyorum temizlik motivasyonu sağlamam lazım bu aralar çok saldım ben Ailemle yaşıyorum 24 yaşındayım beni de aranıza alır mısınızzz?
Hemen ilk günümü yazıyorum;
bugün mutfağı güzelce derledim topladım
bulaşıklar makineye atıldı
elde yıkanacaklar yıkandı
mutfak süpürüldü
yemek yapıldı