- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Yaa ben hep öyle heyecanlıyım BonusumKaç taneydi bunlar bana nolduysa heyecanlandım
2 taneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben hep öyle heyecanlıyım BonusumKaç taneydi bunlar bana nolduysa heyecanlandım
Avokado da tutunmasına iyi geliyor diye biliyorum tinnoşumGündem zaten içler acısı Bonusum Rabbim zalimlere fırsat vermesin
Ben vegateryanım Bonusum. Hiç balık yemedim.Embriyonun tutunmasını artırıyormuş
Sivitimmmm ondan bira tiksinti geldii havuç yiyorum boyunaAvokado da tutunmasına iyi geliyor diye biliyorum tinnoşum
Şifa olsun tinnoşum sıkı sıkı tutunsun minnaklarSivitimmmm ondan bira tiksinti geldii havuç yiyorum boyuna
Aminnn aminnn canımm sivitimmmmmŞifa olsun tinnoşum sıkı sıkı tutunsun minnaklar
Sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah.Yaa ben hep öyle heyecanlıyım Bonusum
2 taneler
Yaa ablam aminnnnSıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah.
Ben de zeka gelişimleri için bol bol balık yemiştim, gamzeli güzel olsun diye ayva, kolay doğum için hurma, iyi ahlak için dua... liste uzar gider. Analık hep bir umut işte.
Rabbim korusun, esirgesin Tiniminim, dualarımdasın.
Doğum sonrası bir türlü toparlanamadım canım, sürekli baş ağrısı tansiyon düşmesi yaşıyorum. Bir de çok fena grip olmuştum tam bir ay sürdü 6-7 serum üzerine toparladım çok şükür daha iyiyimA R Y A canım gelmiş geçmiş olsun İnşAllah ciddi bişey yoktur ?
Deme ya çevrende yardımcı olacak kimsen var mı peki? Allah şifa versin canım Buarada bol su içiyorsun demi? Baş ağrına da iyi gelir. Bi de hatırlayamadım ama sezaryen doğum olduysa yine çok baş ağrısı yapıyor. Kahve içiyordum azalsın diye.Doğum sonrası bir türlü toparlanamadım canım, sürekli baş ağrısı tansiyon düşmesi yaşıyorum. Bir de çok fena grip olmuştum tam bir ay sürdü 6-7 serum üzerine toparladım çok şükür daha iyiyim
İkisi de tutunur İnşAllah kuzumYaa ben hep öyle heyecanlıyım Bonusum
2 taneler
Aminnn limonsuzummm inşAllah Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin âminİkisi de tutunur İnşAllah kuzum
Duamdasın canım ne zaman test yapılacak ?Aminnn limonsuzummm inşAllah Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin âmin
Şu an çay içiyorum. Bi tarafım aç bişeyler izle diyor bi tarafım da zamanın yok işlerini yap diyor
Hadi bakalım Limonsuzzçay tarafını seç
Duamdasın canım ne zaman test yapılacak ?
Tiniminimavihanim her zaman dualarımdasın müjde vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum bu dönemde kendine iyi bak
Annem arada gelip gidiyor da benim minik daha hava aydınlanmadan uyanıyor ve ben çok zorlanıyorum. Gün bitmiyor resmen ya bugün 5.50 de kalktı hava hâlâ karanlıktı. Yine baş ağrısı ile uyandım tansiyonum düşmüş 9/5, ağrı kesici içtim tuzlu ayran içtim hala geçmedi. Kahveyi bilmiyordum, deneyeyim teşekkür ederim canımDeme ya çevrende yardımcı olacak kimsen var mı peki? Allah şifa versin canım Buarada bol su içiyorsun demi? Baş ağrına da iyi gelir. Bi de hatırlayamadım ama sezaryen doğum olduysa yine çok baş ağrısı yapıyor. Kahve içiyordum azalsın diye.
Çok geçmiş olsun uykusuzluk sebebi ile de tansiyonun düşüyordur bir acile mi gitsen serumla toplarsın kendiniAnnem arada gelip gidiyor da benim minik daha hava aydınlanmadan uyanıyor ve ben çok zorlanıyorum. Gün bitmiyor resmen ya bugün 5.50 de kalktı hava hâlâ karanlıktı. Yine baş ağrısı ile uyandım tansiyonum düşmüş 9/5, ağrı kesici içtim tuzlu ayran içtim hala geçmedi. Kahveyi bilmiyordum, deneyeyim teşekkür ederim canım