- 20 Ekim 2023
- 432
- 743
Hoşbuldumm teşekkür ederim <3Hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldumm teşekkür ederim <3Hoşgeldin
Kolay gelsin süpürgecim.Gençler hem okul hem çocuklar ben sonbahar temizliği yapamamıştım artık kapı pencere kapandı malum havalandırma moduna geçtik yavaştan bulduğum her fırsatta günlük işler hariç bi detaylı temizlik yapıyorum
Cumartesi - Camları sildim
Pazar- Kapıları sildim
Pazartesi- Kapı önü paspasları çöp kovalarını yıkadım - ayakkabılığı temizledim - yazlık ayakkabıları kaldırdım- Banyonun iç tarafını duş bölümünü detaylı temizledim
Bugünkü Hedef: Vestiyeri iç dış halletmek
Ve Nego seni çok özledim
Tinimini bu mesajına denk geldim ne güzel haber inşallah tutunmuşlardır.Ya Rabbim ne güzel böyle güzel insanların duasında olmuşum çook mutluyum vallahi bak
Pazartesi kan verme günü eğer iyi hissedersem kendimi pazar günü test yapacağım çok heyecanlıyım
ALLAH razı olsun NegommmTinimini bu mesajına denk geldim ne güzel haber inşallah tutunmuşlardır.
Dua ediyorsanız ortak bende alayım senin için
Allah umudunu diri tutsun tinicim. Ederim dua inşallah güzel haberini de alırımALLAH razı olsun Negommm
Bugün biraz psikolojik olarak iyi değilim ardımdan dualarında yer verirsen çok mutlu olurum
Pazar günü mutluluktan ağlamak ıstiyorumm
Aminnn aminnn Negomm. ALLAH razı olsunnn inşallah güzel haberle geleceğimAllah umudunu diri tutsun tinicim. Ederim dua inşallah güzel haberini de alırım
Canımm pamuğummTiniminimavihanim canım benim her daim dualarımızdasın neylerse Mevlam güzel eyler hakkında hayırlısı olsun yavruların sana sıkı sıkı tutunsun
RABBİM yüzünü güldürsün çiçeğimm
Ah canım hoşgeldin izledikçe gördükçe kahroluyorum çok şükür ben de iyiyim yoğun geçiyor küçük kreşte ablası anaokulunda ona buna koş derken gün bitmiş oluyor ben de çok uğrayamıyorum bu araKolay gelsin süpürgecim.
Yapılacak çok iş varda elim kolum kalkmıyor benimde Filistin malum
Nasılsın?
Pinhoşuummm Yedimm yedimmm çiçeğimmm aminnnn gönlü güzellerimmmTiniminimavihanim Tinnoş Tinooş bolca ananas ye canım, tutunmaya yardımcı, çok faydalı.
Hadi bakalım inşallah gelsin ikizler Allahım
Aslında aklımda var ama korkuyorum birazArya hacamat yaptırmayı dene çok faydasını görürsün geçmiş olsun
Hiç yaptırmayan korkuyor haliyle ama faydasını düşünüp cesaret edince şifa buluyorsun. Hele migren ağrısı kaç hacamata bedeldirAslında aklımda var ama korkuyorum biraz
Araştırayım iyi bir yer var mı, gerçekten ilaç falan da fayda etmiyor artık. Teşekkür ederim Bonus'cumHiç yaptırmayan korkuyor haliyle ama faydasını düşünüp cesaret edince şifa buluyorsun. Hele migren ağrısı kaç hacamata bedeldir
Maydanoz yemeyin sakınSivitimmmm ondan bira tiksinti geldii havuç yiyorum boyuna