- 2 Ağustos 2013
- 34.174
- 101.790
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız naaptın maşallah maşallah peki seni gazlayan neydi ne ayaklandırdıMutfağı da hallettim
Camı sildim
Mutfak dolabını sildim
Yerleri süpürdüm, sildim
Perdeyi yıkadım astım
Bulaşık makinesini boşalttım
Antreyi süpürdüm, sildim
Wc leri ve lavaboları yıkadım
Banyoyu yıkadım
Bugünlük bu kadar 2 oda kaldı. Yarına inşallah
Ahahahah valla beni gazlayan şuydu. Kızın altını değiştiriyordum dönerken ederken savaşırken yatağa b.k bulaştırdı. Nevresimi yıkamaya atıyordum dur ulen yatak odası aradan çıksın dedim sonra kocam geldi hastaydı. O gelince bebeyi ona kitledim diğer yerleri de yaptımkız naaptın maşallah maşallah peki seni gazlayan neydi ne ayaklandırdı
Ayağına gelen fırsatı yani kocayı kaçırmamış bebeğe bakan olunca iş kolayAhahahah valla beni gazlayan şuydu. Kızın altını değiştiriyordum dönerken ederken savaşırken yatağa b.k bulaştırdı. Nevresimi yıkamaya atıyordum dur ulen yatak odası aradan çıksın dedim sonra kocam geldi hastaydı. O gelince bebeyi ona kitledim diğer yerleri de yaptım
Şimdi oturdum çay içiyorum lorampenyez83 DE yarın gelir evi naaptıgını yazar uzun uzun hemde erkenden
Ahsen bu gün iyi çalıştırdı seniAhahahah valla beni gazlayan şuydu. Kızın altını değiştiriyordum dönerken ederken savaşırken yatağa b.k bulaştırdı. Nevresimi yıkamaya atıyordum dur ulen yatak odası aradan çıksın dedim sonra kocam geldi hastaydı. O gelince bebeyi ona kitledim diğer yerleri de yaptım
Aynen valla iyi oldu yoksa kızla zor oluyor şimdi bide kucak istiyor sürekliAyağına gelen fırsatı yani kocayı kaçırmamış bebeğe bakan olunca iş kolay
Yaaaa ellerine sağlık ablam yarın rahat rahat dinlenirsinŞimdi oturdum çay içiyorum loram
İşler bittiuuuuu yarına iş bırakmadım
Herşey sweetgirlcandy yüzünden oldu öyle bir iş yaptı ki eve gelir gelmez viladayla buluştuk
Haftaya yapayım diyordum iyi oldu aradan çıktı ama pert oldum bendeAhsen bu gün iyi çalıştırdı seni
sana ablam elin pek hızlı odadan odaya atıp durdun kendini bu gün Bana ne olduysa bende işten geldim senden ötürü odadan odaya attım kendimi
Umarım dinlenirimmm arkadaşım kahvaltı davet etti sabah namazından sonra alacak beni, kesin bir iş çıkar bahçede, fındıklar oldu çünkü. Neyse olsun keyif yaparım açık havadaYaaaa ellerine sağlık ablam yarın rahat rahat dinlenirsin
Seninde ellerine sağlık swetimm Bir günde bitirmek istediğimizden pert oluyoruz.Haftaya yapayım diyordum iyi oldu aradan çıktı ama pert oldum bende
ay bana nıye bişey olmadı hala yarın cıkıp gezecek yer ayarlıyım dıyorum puhhŞimdi oturdum çay içiyorum loram
İşler bittiuuuuu yarına iş bırakmadım
Herşey sweetgirlcandy yüzünden oldu öyle bir iş yaptı ki eve gelir gelmez viladayla buluştuk
Ohhh açık hava misUmarım dinlenirimmm arkadaşım kahvaltı davet etti sabah namazından sonra alacak beni, kesin bir iş çıkar bahçede, fındıklar oldu çünkü. Neyse olsun keyif yaparım açık havada
Seninde ellerine sağlık swetimm Bir günde bitirmek istediğimizden pert oluyoruz.
Yaaaa nasıl olmadı swetii okurken canın çekmedimi işten eve gelirken plan yaparak yürüdüm o denli gaza gelmişim yaniiiay bana nıye bişey olmadı hala yarın cıkıp gezecek yer ayarlıyım dıyorum puhh
Ayy o kadar diyosun abla yaa Benımde çekti çekmez mi nasıl imrendim. kalktım bi dolandım dün yaptım dıye tekrar oturdum. oturduğumu da sonradan farkettimYaaaa nasıl olmadı swetii okurken canın çekmedimi işten eve gelirken plan yaparak yürüdüm o denli gaza gelmişim yaniii