- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık, ohh miss Benim de yapmam lazım ama çook sıcak yapamıyorum gözüme çarpan yerler vartelefondan giremıyorum su an ayrıntı yazamıyorum. ama evın altından gırdım ustunden cıktım iyice ferahladı temız dıyordum halbukı
burada bir fırtına basladı yagmur darısı sıze ınsallahEllerine sağlık, ohh miss Benim de yapmam lazım ama çook sıcak yapamıyorum gözüme çarpan yerler var
Amin Lora amiiin nerdee en son buraya uğrar o yağmur bulutuburada bir fırtına basladı yagmur darısı sıze ınsallah
Gördüğüm kadarıyla sen de hep çok iş yapanlardansın ne olacak ki azıcıkta dinlenYatakları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Çocuklarla kahvaltı yapıp kaldırdım
Salonu ve koridoru süpürdüm
Çamaşırları astım
Şimdilik bu kadar. Oturdum temizlik perilerinin gelmesini bekliyorum
Beni bu Şekilde gördüğün için onur duydum balım ama hiç değilim ya mesela mutfak almış başını gitmiş makinayı boşaltıp yerleştirmem gerekiyor o yüzden üşeniyorum. En sevdiğim şey boş bulaşık makinasıGördüğüm kadarıyla sen de hep çok iş yapanlardansın ne olacak ki azıcıkta dinlen
Dedi ve başladı yatak odasından başladımBende dip köşe camlar falan bir girmek istiyorum ama sıcakta gözüm kesmiyor haftaya bakalım sıcaklıklar gidiyormuş o zaman yaparım inşallah