- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldukGünaydın hoş geldiniz
Ev işi nankördür. Ne kadar yaparsan yap yine aynı. Ömür boyu kadınların derdi bu malesef yapacak bişey yokSlm kizlar isler bitmiyordu
Ev süpürüp silindi
Kahvaltı yapıldı toplandı
Öglen yemek yaptım fiinda tavuk patates pilav salata
Yine toplandı
2mak.camasir katladik annemle
1mak yine astim
Wc lavoba yikandı
dus aldım
Yine aksam oldu
TabikiEv işi nankördür. Ne kadar yaparsan yap yine aynı. Ömür boyu kadınların derdi bu malesef yapacak bişey yok
Kuzu nasıl oluyor bu el ayak ağız hastalığı. Alide dünden beri ateş var. Dilinin ucu yara olmuş kıpkırmızı. Ayağında da kırmızı benek gibi şeyler var. Daha 9 aylık. Olabilir mi?Sweet çocuklarda el ayak ağız hastalığı salgını varmış dikkat edin. Biz yakalandık malesef
Olabilir. Bazı çocuklarda ağızda yara oluyor bazılarında el ve ayaklarda döküntü kızarıklıkKuzu nasıl oluyor bu el ayak ağız hastalığı. Alide dünden beri ateş var. Dilinin ucu yara olmuş kıpkırmızı. Ayağında da kırmızı benek gibi şeyler var. Daha 9 aylık. Olabilir mi?
Aynen öyle bende hiç sevmiyorum oturmayı. İlim gereği oturuyorum aklama kadar her yanım ağrıyor.Tabiki
Ama öyle bi alışkanlık olmuski biraz otursam hemem bi is bulup yapıyorum
Aynen öyle bende hiç sevmiyorum oturmayı. İşim gereği oturuyorum akşama kadar her yanım ağrıyor.Tabiki
bende hiç oturamam sürekli, hemen diğer tarafa dönerim birazdaTabiki
Olur selizay öyle belirti veriyor zaten ateşi de oluyor. Kimi çocuk döküntüsüz de geçirebiliyormuş geçmiş olsunKuzu nasıl oluyor bu el ayak ağız hastalığı. Alide dünden beri ateş var. Dilinin ucu yara olmuş kıpkırmızı. Ayağında da kırmızı benek gibi şeyler var. Daha 9 aylık. Olabilir mi?
İyi geceler bonus nasılsınİyi geceler
İyi geceler bonus nasılsın
Çok şükür bu günümüze ben hastayım grip boğaz ağrısı. Akşam üstü de kızın ateşi çıktı başında bekliyorumHamdolsun öz swet sen nasılsın çocuk nasıl?
Çok geçmiş olsun erken başladılar hasta olmaya ufaklarÇok şükür bu günümüze ben hastayım grip boğaz ağrısı. Akşam üstü de kızın ateşi çıktı başında bekliyorum
Valla yaaa bizden geçti muhtemelen ona da. Kaç gündür udi hindi yağı veriyordum zaten etkisi olmuştur onun daÇok geçmiş olsun erken başladılar hasta olmaya ufaklar
çok geçmiş olsun canımValla yaaa bizden geçti muhtemelen ona da. Kaç gündür udi hindi yağı veriyordum zaten etkisi olmuştur onun da
Teşekkür ederim loramçok geçmiş olsun canım