- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Geldim geldimGönüller bir olunca uzaklığın önemi yok bence dimii canım kardeşimmm Ssevincli mmmm nerdesinnn topikten özlendin
Bu topigi seviyorum ama hızınıza yetişemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim geldimGönüller bir olunca uzaklığın önemi yok bence dimii canım kardeşimmm Ssevincli mmmm nerdesinnn topikten özlendin
Yetiş diye değil zaten arada bir selâm versen yeter burada tanıdığım kişiler girmeyince yada başka yerde denk gelmeyince merak ediyorum24 saat dolmadan gelebildim
Ben bakıyorum ara sıra topige ama hızınıza yetişmek ne mümkün her baktığımda 5 yada 6 sayfa atıyor
Kirletmeden gideceğim ama gelince de kirlenmiş oluyorNane Limon Kabugu masallah ellerine sağlık temizlik çok nankör ya hemen kirleniyor evler ama yapıncada kendini gösteriyor
Ohhh mis gibi olmuş nane limon ellerine sağlık canım kırmızı güle bayıldımmmm en en sevdiğim çiçektir kırmızı gülEki Görüntüle 3286998 mutfağımı da temizledim yaz temizliğini bitirmiş oldum
Güzel mutfakmış maşallah bende beyaz seviyorum.Eki Görüntüle 3286998 mutfağımı da temizledim yaz temizliğini bitirmiş oldum
Off canım öyle valla alışkın olmayan biri gelse arkasına bakmadan kaçar buralardanBu kadar terlemeye basıl zayıflamaz bi insan.kac tşört degistiriyorum günde.
Klima hic kapanmiyor.
Arada klima dinlensin diye kapattığımdada su icindeyim.
Kendimi ya havuza atıyorum ya denize.
Dün denize gittik.normalde soğuk suyu hic sevmezdim şu yaşıma kadar. Ama dua ettim nolur deniz suyu soguk olsun.
Şansıma serindi su.serinledim iyi oldu valla.
Alısķın olmayan biri gelse buralara çatlar ölür yani oderece.
Adanada herkes klimaya yüklenince trafolar patlamis. Kardesimin evindede elektrikler kesilmis.annem gil bizde. Kardesimgilde annemlere gittiler klima açmak icin anahtarlari vardi.
Mutfagi topladim
Ortaligi süpurdüm
Annem balkonu yıkadi.
Oturuyoruz
Aynen canim ev kendi kendine bile kirleniyorKirletmeden gideceğim ama gelince de kirlenmiş oluyor
annemler orda kac kez fenalık gecırmıs canım. az kaldı eylule ekıme dıyoırum kızıyor :)Bu kadar terlemeye basıl zayıflamaz bi insan.kac tşört degistiriyorum günde.
Klima hic kapanmiyor.
Arada klima dinlensin diye kapattığımdada su icindeyim.
Kendimi ya havuza atıyorum ya denize.
Dün denize gittik.normalde soğuk suyu hic sevmezdim şu yaşıma kadar. Ama dua ettim nolur deniz suyu soguk olsun.
Şansıma serindi su.serinledim iyi oldu valla.
Alısķın olmayan biri gelse buralara çatlar ölür yani oderece.
Adanada herkes klimaya yüklenince trafolar patlamis. Kardesimin evindede elektrikler kesilmis.annem gil bizde. Kardesimgilde annemlere gittiler klima açmak icin anahtarlari vardi.
Mutfagi topladim
Ortaligi süpurdüm
Annem balkonu yıkadi.
Oturuyoruz
cok sade hos mutfagın var cok sverım güle güle kirletin canımEki Görüntüle 3286998 mutfağımı da temizledim yaz temizliğini bitirmiş oldum
Evet bu havalarda is yapmak işkence. Bebekleri olan cok zorlanmistir.benim ablamin oglu 20 aylik daha konuşmuyor klimayi isaret ediyormus açın diye.acılmazsa zaten hic uyumuyormus.Off canım öyle valla alışkın olmayan biri gelse arkasına bakmadan kaçar buralardan
Bizde kaçmak istiyoruz hayırlısıyla Rabbim nasip etsin inşallah şöyle bir yazlık şart
Bebişler mahfoldu elektrikler arabaya indirip klima açmışlar çocuk mahfolmuş öyle uyutmuşlar eşimin arkadaşı söylemiş.
Ter sırtımdan iniyor balkon yanıyor,ev yanıyor klima full açık biraz iş yaptım oturdum,yok olmuyor perişanlık şu havada iş yapmak.
Ben gün sayıyorum bi an önce ekim gelsin diye.valla nem öldürdü bu seneannemler orda kac kez fenalık gecırmıs canım. az kaldı eylule ekıme dıyoırum kızıyor :)
Ayy kuzum nasılda biliyormuş,benim kızla yaşıtlar bizim ki de klima olmadan uyuyamaz aşırı terliyor zaten hep isiliklendi.Evet bu havalarda is yapmak işkence. Bebekleri olan cok zorlanmistir.benim ablamin oglu 20 aylik daha konuşmuyor klimayi isaret ediyormus açın diye.acılmazsa zaten hic uyumuyormus.
Yaylalar bile yanmis pozanti falan.
Hersey eziyete dönüyor.kısın iş yapmakta ne varmis ya.
Bir an önce kış gelsin